DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20778373,15%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

393 okunma

AKŞENER ANITPARK’TA VATANDAŞLARA SESLENİYOR

ABONE OL
19/06/2018 16:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://www.facebook.com/oncutv/videos/1799201943478420/

Bu seçim sürecinde Düzce’nin ağırladığı tek genel başkan olan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, miting için Düzce’ye geldi.

Anıtpark Meydanı’nda Düzceliler’e seslenen Akşener, Düzce’de fındık fiyatını dolara endeksleme sözü verdi.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Genel Seçimler öncesi Düzce, son önemli misafirini de ağırlıyor. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, miting için bugün Düzce’ye geldi.

Parti otobüsüyle şehre gelen Akşener’i Anıtpark önünde partililer karşıladı. Miting öncesi kendisini dinlemeye gelen kalabalıkla birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Akşener’in sahneye çıkmasıyla alanda büyük coşku yaşandı.

Islık ve alkışlarla kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayan Akşener, aralarında Düzce’yi de yakından ilgilendiren fındık olmak üzere bir çok alanda hayata geçirme sözü verdiği vaadlerini sıraladı.

İlk olarak kendisinin fındık fiyatını 15 TL yapma sözü verdiğini daha sonra rakiplerin de aynı vaade bulunduğunu belirten Akşener, “Düzce’de ben başka bir söz veriyorum. Fındık fiyatını dolara endeksleme sözü veriyorum.” dedi.

Akşener’den ilham aldılar

Öte yandan saatler öncesinden miting alanını dolduran vatandaşlar, ellerinde Türk ve parti bayrakları ile Bolu mitingini tamamlayıp Düzce’ye gelen Akşener’in kürsüye çıkmasını bekledi.

Akşener’in geçtiğimiz yıl eline yaktığı ve kısa sürede akım haline gelen ‘ayyıldızlı kına’dan ilham alan Düzce’deki çok sayıda kadın da eline kınayla Türk Bayrağı yaparak mitinge geldi.

Her yaştan kadın ellerine kınayla yaptığı Türk Bayrağı’nı kameralara göstermeyi ihmal etmedi. Anıtpark Akşener için hazırlandı Öte yandan miting zincirine Düzce’yi de ekleyen Akşener’in gelişi öncesinde hazırlıklar sabah saatlerinde başladı.

Üzerinde “Yüzünü Güneşe Dön” yazılı Akşener’in dev posteri ve Türk Bayrağı alana asıldı. Ayrıca İYİ Parti ve Türk Bayrakları vinç yardımı ile asılarak alan donatıldı.

Akşener’in Düzceliler’e hitap ettiği platformun yanında led ekranlar asıldı. Güvenlik amacıyla alanın etrafı barikatlarla çevrildi.

Düzce Emniyeti tarafından geniş güvenlik önlemleri alınan mitingde çok sayıda polis ekibi görev aldı. Vatandaşlar, yapılan üst araması sonrası mitin alanına alındı.

Ayrıca engelliler için barikat ile sahne arasındaki bölümde özel bir yer ayrıldı. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.