DOLAR 32,4625 -0.1%
EURO 34,6995 -0.81%
ALTIN 2.436,740,04
BIST 9.893,001,81%
BITCOIN 20746000,76%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İftarda buluştu
2153 okunma

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İftarda buluştu

ABONE OL
21/04/2022 08:52
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İftarda buluştu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Gençlik Derneği (MİLLİ GENÇLİK VAKFI) Akçakoca şubesi üyeleri iftarda bir araya gelerek yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Daha Önce Anadolu Gençlik Derneği’nde başkanlık yapmış olan büyüklerin de katıldığı iftarda bir konuşma yapan AGD Akçakoca şubesi başkanı Necati Can şunları söyledi:

“Ülkemizin yegane teminatı imanli, ahlaklı, maneviyati sağlam  bir gençliktir. Teknolojide, bilimde- ilimde başaralı olmak sağlam bir iman ve güzel ahlak ile mümkündür.

Biz önce Anadolu Gençlik olarak saglam bir iman ile birlikte  ahlak ve maneviyat diyoruz. Biz, Allah yolunda cihat eden, iyiliği emredip kötülüğü nehyetmek için çalışan bir gençlik arzuluyoruz. Allah’tan korkan, yaptığı her şeyi, her işi ilk önce Allah’ın rızasını kazanmak için yapan bir gençlik olması icin çalışıyoruz. Bu dünyada cok başarılı olabilirsiniz, çok iyi mertebelere gelebilirsiniz fakat iman ile yoğrulmuş bir kalbiniz olmaz ise,  Allah’ın kitabı Kuranı Kerim’i kendimize rehber edinmezsek, Peygamberimizin ahlakını düstur edinmezsek malesef aldananlardan oluruz.
Hakkı hakim kılmak icin Hak’tan ayrılmadan, her şart ve her koşulda hakkı gözeten, zalime karşı duran, zulme uğrayanın hakkını vermek bizim görevimizdir.”

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.