DOLAR 32,4662 -0.07%
EURO 34,7397 -0.69%
ALTIN 2.439,400,15
BIST 9.929,752,19%
BITCOIN 20938151,25%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ALBAYRAK YANMAZ’IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ…
6551 okunma

ALBAYRAK YANMAZ’IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ…

ABONE OL
24/03/2023 12:07
ALBAYRAK YANMAZ’IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm Emekliler Sendikası Akçakoca Temsilciliğinin açılışında CHP’li eski belediye başkanı Fikret Albayrak ile geçmiş dönemde CHP’den milletvekili aday adayı olmuş Zekeriya Yanmaz arasında çıkan tartışma, lokalde bulunanların müdahalesiyle kavgaya dönüşmeden yatıştırıldı.

Emekliler Sendikası lokalinin açılışına çok sayıda konuk katılırken, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da katılarak açılış kurdelesini kesti.

Başkan Yanmaz’ın açılışı yapıp  ayrılmasının ardından lokale çıkan CHP’li konuklar arasında tartışma çıktı. CHP’den eski dönem milletvekili aday adayı olan Zekeriye Yanmaz ile Akçakoca eski belediye başkanlarından Fikret Albayrak arasındaki tartışma, Okan Yanmaz’ın neden alkışlandığı üzerine gelişti.

Fikret Albayrak’ın ”işçilerin maaşını veremeyen bir belediye başkanını neden alkışlıyorsunuz” çıkışına karşılık, Zekeriya Yanmaz’ın ”Görev yaptığın sürede keşke işçinin, emeklinin parasına göz dikmeseydin. Keşke bunları o zaman düşünseydin” demesi üzere Albayrak, sinirlice Zekeriye Yanmaz’ın üzerine yürüdü.

Albayrak, Yanmaz’a parmak sallayarak “önce araştıracaksın, sonra soruşturacaksın. Bilip bilmeden konuşmayacaksın! Haddini bileceksin başkan! Sen personeline maaş vermeyen başkanı alkışlamayacaksın o zaman!” demesi video kayıtlarına yansıdı.

İŞTE O VİDEO…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.