DOLAR 32,3439 0.19%
EURO 35,1181 -0.2%
ALTIN 2.239,70-0,16
BIST 8.905,412,15%
BITCOIN 2023213-8,21%
Düzce
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İBRAHİM BİLGİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIK MÜRACAATINI YAPTI…
4422 okunma

İBRAHİM BİLGİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIK MÜRACAATINI YAPTI…

ABONE OL
21/03/2023 19:30
İBRAHİM BİLGİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIK MÜRACAATINI YAPTI…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Partiden Düzce milletvekili aday adayı olan İbrahim Bilgin, bugün Ak Parti Düzce İl Başkanlığı’na giderek müracaatını yaptı.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na başvuru evrakını teslim eden Akçakocalı siyasetçi ve fikir insanı İbrahim Bilgin, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce İl Başkanlığına 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için aday adaylık başvurusunda bulundum. Bu başvurumun amacı; kuruluşundan bu yana, 10 yılı Düzce İl Genel Meclisi Üyesi, 1,5 yılı da Akçakoca İlçe Başkanı olmak üzere, milletime hizmet etme fırsatını bulduğum partim için yine hazır olduğumu ifade etmektir. Yaşamım boyunca elde ettiğim bilgi ve birikimlerimi millete hizmet yolunda kullanmaya hazır olduğumu ortaya koymaktır. Bu müracaatımız, tarafımızın haktan yana, milletten yana, demokrasiden yana, mazlumdan yana, masumdan yana, doğrudan yana olduğunu göstermektir. Bu aday adaylığı başvurum, ne diğer aday adayı arkadaşlarımla rekabet etmek, ne de milletvekili arkadaşlarımla yarış etmektir. Bu benim tarafımı ortaya koymak, millet ile aynı safı tutmak demektir. Hakkımızdaki takdiri Genel Başkanımız ve teşkilatlarımız verecektir. Onların değerlendirme kriterleri, tercih ölçüleri içerisinde belirlenecek olan aday arkadaşlarıma şimdiden hayırlı olmasını, yapılacak seçimin ülkemiz Düzce’miz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.