DOLAR 32,3951 -0.09%
EURO 34,6551 -0.47%
ALTIN 2.394,20-1,66
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1971603-3,37%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’YA YENİ SAĞLIK HİZMETİ… DÜZCE’YE GİTMEYE SON!
1301 okunma

AKÇAKOCA’YA YENİ SAĞLIK HİZMETİ… DÜZCE’YE GİTMEYE SON!

ABONE OL
24/10/2023 17:10
AKÇAKOCA’YA YENİ SAĞLIK HİZMETİ… DÜZCE’YE GİTMEYE SON!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

50 yataklı yeni hizmet binası için ihale süreci tamamlanan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Akçakoca Devlet Hastanesi’ne Odyometre/İşitme Testi Cihazı kazandırıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Akçakoca’da yaşayan vatandaşlarımız artık işitme kaybı ölçümlerini şehir merkezine gitmeden yaptırabilecek.” ifadesini kullandı.

Akçakoca Devlet Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığı tarafından Odyometre/İşitme Testi Cihazı tahsis edildi.
İşitme kayıplarının ölçümünde kullanılan ve yakın zamanda kurulumu gerçekleştirilen Odyometre/İşitme Testi Cihazı, Akçakoca Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı.

Yılmaz: Artık şehir merkezine gitmeye gerek kalmayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, şunları kaydetti:

“İlimize sağlık alanında yapmış olduğumuz yatırımlara yeni bir hizmeti daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kişilerin işitme kaybının durumunu ve derecesini saptayan cihaz olarak bilinen Odyometre/İşitme Testi cihazının Akçakoca İlçe Devlet Hastanemizde hizmet vermeye başlaması ile birlikte vatandaşlarımız işitme kaybı ölçümlerini artık şehir merkezine gitmeden ilçemizde rahatlıkla yaptırabilecek.”

‘İşitme fonksiyonları değerlendirilecek’

Hizmet sunumu kalitesini arttırmak amacıyla tahsisi gerçekleştirilen Odyometre Cihazı ile birlikte hastaların işitme ölçümlerinin yapılacağını aktaran İl Müdürü Yılmaz, “İşitme fonksiyonlarının değerlendirilmesi, hastaların işitme kaybının tipi, derecesi, işitme kayıplarının giderilmesi, işitme cihazı kullanımı veya işitme raporu gerektiren durumlarda tanı ve tedavi için gerekli veriler sağlanabilecek ve tedavi yönetimi şekillendirilecek. Söz konusu cihazın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.