DOLAR 32,7015 0.57%
EURO 34,9402 0.16%
ALTIN 2.511,471,11
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20369231,45%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca’ya Sektörel Taze Kan: Engin Yapı
5017 okunma

Akçakoca’ya Sektörel Taze Kan: Engin Yapı

ABONE OL
22/07/2021 14:21
Akçakoca’ya Sektörel Taze Kan: Engin Yapı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun yıllar yurt dışında edindiği sektörel deneyimleriyle doğduğu yer olan Akçakoca’da yatırım yapmayı tercih eden Engin Yapı firmasının sahibi Engin Göktaş, yapı malzemeleri ve ısı sistemleri konusunda bölgenin aranan isimlerinden biri oldu.

Gıda sektöründe de Akçakoca’da yatırımlar yapan Engin Göktaş, İstanbul Caddesi Beşyol mevkiindeki dev mağaza ve showroomunda müşterilerini ağırlıyor. Genç girişimci Göktaş, aynı anda birçok farklı noktada yürüttüğü yapı ve inşaat işlerinde artan talepleri karşılayabilmek için, çevre yolu üzerindeki 5 bin metrekarelik bir araziye, ürün satış mağazası binası yapmak için düğmeye bastı.

Baymak markasının bayiliğini de alan Engin Yapı firması, sektörün ihtiyacı olan kaliteli malzeme, tecrübeli işçilik ve kaliteden ödün vermeyen prensipleriyle her kesimin dikkatlerini üzerine çekmeye başladı bile.

Engin Yapı firmasının sahibi olan tecrübeli iş insanı Engin Göktaş, ilçenin ticaret potansiyeli ile kullandıkları ürün nitelikleri hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

‘’Akçakoca’da bu ticarete 1993 yılında çırak olarak başladım. 1998-‘99 yıllarında işi ilerlettik. Uzun bir süre yurt dışında ileri safhaya doğru kendimizi geliştirdik.  Pandemi döneminde buraya geldik. Yurt dışına çıkamadığımızdan dolayı faaliyetimize başlamış bulunmaktayız. Bu süreç içerisinde yapmış olduğumuz projeler büyük kapsamlı ama Akçakoca’nın potansiyeli biraz bireysele yönelik olduğu için biz de bireysele yönelik çalışmalar yaptık.

Yaptığımız işin buradaki kapasitesi düşük olduğu için ufak bir sistem kurmaya karar vererek yeni bayi ve yeni ürün gruplarıyla piyasaya sunmaya çalışıyoruz. Başlangıç itibariyle Akçakoca’mıza daha iyi hizmet verebilmek adına alt yapı çalışmalarımız devam ediyor.

Henüz istediğimiz seviyeye ulaşmış değiliz. Şu anlık yüzde 40 seviyelerindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreç zarfında istediğimiz seviyeye getireceğiz.

Yaptığımız işler ısıtma grubu. Soğutma, Akçakoca’da çok olmadığı için merkezi ısıtma ve bireysel ısıtma sistemlerine ağırlık veriyoruz. Bunun yanında CUBO bayimiz var. CUBO bayimiz reklamlar çıkana kadar bilinmiyordu ama ben iyi araştırmalar yaparak bu ürünün kalitesinin görülmesini sağladım. Şu an kullanan kişiler ve kullandığımız yerler açısından üst seviyede bir ürün. Kalitesini her geçen gün kanıtlıyor ve tercih edilme oranı git gide artıyor.’’


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.