DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22378422,67%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALESTA KAFE BİSTRO ZİRVEDE!..
4325 okunma

ALESTA KAFE BİSTRO ZİRVEDE!..

ABONE OL
22/07/2021 13:56
ALESTA KAFE BİSTRO ZİRVEDE!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın zirvede mekânlarından biri olan Alesta Kafe Bistro, müşterilerin beğeni ve eleştirileriyle puan verdikleri uygulama olan Foursquare uygulamasına göre, sadece Akçakoca ve Düzce’de değil Karadeniz bölgesinde zirvede.

Foursquare uygulamasına göre yüzde 96 beğeni alan Alesta Kafe Bistro, Karadeniz bölgesinin en beğenilen işyerleri arasında en tepede yer alırken bu memnuniyette kuşkusuz en büyük pay, tecrübe ve güler yüzlü hizmet anlayışının sembol ismi olan işletmeci Ahmet İnceoğlu’na ait.

Müşterilerle kurulan güçlü iletişim dili, alanında tecrübeli ödüllü aşçıları, zengin mutfak ürünleri ve profesyonel sunumlara hemen yanıbaşındaki denizden yayılan serinlik eklenince, konukların beğeni yorumları haklı olarak ardı sıra geliyor.

Müşteri memnuniyeti Alesta Kafe Bistro’yu tüm Karadeniz bölgesinde zirvede tutarken, zamanın ruhunu ve sektördeki değişim konseptlerini iyi yakalayan Alesta’nın, çok uzun yıllar boyunca o zirveden inmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

 

 Foursquare nedir?

Foursquare, mobil cihazlar üzerindeki GPS teknolojisinden faydalanarak, cihaz kullanıcılarının bulundukları ortamda check-in yapmasına olanak tanıyan ve bununla birlikte çeşitli ödül sistemleriyle birlikte katılımı artırmayı hedeflemekte olan mobil sosyal ağ hizmeti olarak tasarlanmıştır.

Gidilen mekanlarda check-in yapılması, yakınlarda bulunan mekanlar için yapılan değerlendirmelerin görülmesi, yeni yerler için öneriler alınması gibi imkanları GPS ile sunmakta olan bir uygulamadır.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.