DOLAR 32,3863 -0.12%
EURO 34,6118 -0.57%
ALTIN 2.389,91-1,84
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1957418-4,06%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’YA ‘ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’ AÇIYORLAR
3048 okunma

AKÇAKOCA’YA ‘ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’ AÇIYORLAR

ABONE OL
17/04/2024 17:18
AKÇAKOCA’YA ‘ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’ AÇIYORLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akcakoca’nin iki başarılı iş insanı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant ve Akçakoca ve Alaplı Sinav Eğitim Kurumları sahibi Muhammet Çakan, özel çocuklarin egitimine yönelik hizmet verecek Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açmak için çalışmalara başladılar. Alanlarında başarılı iki iş insanı ilçenin ilk Rehabilitasyon Merkezini açmak için güzel bir ortaklığa imza attılar.

Akçakoca’nin özel öğrencileri için özel bir okul açmak için yola çıktıklarını ifade eden TSO Başkanı Mehmet Pazvant, egitim sektöründe faaliyet gösteren Muhammet kardeşimle birlikte Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak tüm eğitim hizmetlerinin öğrencilere ücretsiz olarak sağlanacağı özel eğitim ve rehabilitasyon Merkezini Akçakocamiza kazandırmak için yola çıktıklarını söyledi.

Pazvant, “Kurumumuz özel eğitime ihtiyaç duyan bireylere bireysel ve grup eğitimi sunmanın yanı sıra, ebeveynlere aile eğitimi ve danışmanlığı hizmeti verecektir. Artibir Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, çocukların ve gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak için Bedensel engelli programı, Otizm, özel öğrenme güçlüğü destek programı, oyun terapisi ve ergoterapi, dil ve konuşma bozukluğu, down sendromu eğitimi bölümlerini açmayı planlıyoruz.

Her bireyin benzersiz olduğuna inanıyor ve bu çeşitliliği kucaklayarak her bir öğrencinin eğitim serüvenini özel kılıyoruz. Söz konusu merkezimiz yeni Eğitim ve öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.