DOLAR 32,5207 0.22%
EURO 34,7693 0.09%
ALTIN 2.496,701,41
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20663934,78%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

813 okunma

Beden Eğitimi Öğretmenleri Ali Kulak’a Veda Gecesi Düzenledi

ABONE OL
15/12/2017 22:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın beden eğitimi öğretmenleri, emekli olan duayen beden eğitimi öğretmeni Ali Kulak’a bir veda gecesi düzenledi.

Akçakoca Oteli’nde gerçekleşen veda gecesine ilçe okullarında ders veren 21 beden eğitimi öğretmeni katılırken, gecenin onur konuğu olan Ali Kulak’a eşi Neşe Perihan Kulak da eşlik etti.

Gecenin organizasyonunda yer alan beden eğitimi öğretmeni Barış Ömür, konukları selamlayan bir konuşma yaparak programı başlattı.

 

Ömür konuşmasında, ”Akçakocamızda eğitimin ve sporun gelişmesine 40 yılını vermiş, bizlere her zaman destek olmuş değerli öğretmenimiz Ali Kulak’ın emekliye ayrılışı nedeniyle toplanmış bulunuyoruz. Bu veda gecesini yoğun katılımınızla bir vefaya dönüştürdüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra sahneye davet edilen emektar beden eğitimi öğretmeni Ali Kulak, katılımcılara ve geceyi organize eden meslektaşlarına yönelik bir teşekkür konuşması yaptı.

Akçakoca’da spor müsabakalarından turizm organizasyonlarına kadar her türlü etkinlikte fedakarca görev almış olan ve bu sorumluluk bilinci tüm ilçe halkı tarafından takdir edilen Ali Kulak’ın konuşmasını tamamlamasının ardından kendisine çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlk hediye, bir diğer emektar beden eğitimi öğretmeni olan Yaşar Abanoz tarafından sunuldu. Abanoz, Ali Kulak’a tüm beden eğitimcileri adına bir şilt takdim etti.

ardından geçmiş yıllarda emekliye ayrılmış olan Ahmet Cemal Çölkesen öğretmen tarafından Ali Kulak’a tüm beden eğitimi öğretmenlerinin imzalarının bulunduğu ve Ali Kulak’ın memleketi Kırşehir’i simgeleyen 40 numaralı bir forma hediye edildi.

Duayen beden eğitimcisi Ali Kulak adına düzenlenen gece, birlikte yenen yemeğin ardından danslar ve çeşitli eğlenceli aktivitelerle geç saatlere kadar sürdü.

Gecenin sonunda eğitimciler ve konuklar toplu hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.