DOLAR 32,6026 0.39%
EURO 34,8080 0.2%
ALTIN 2.496,330,49
BIST 9.481,58-0,45%
BITCOIN 21101135,23%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCALI EMEKLİ AĞIR CEZA HAKİMİ CHP’YE ÜYE KAYDINI YAPTIRDI
2816 okunma

AKÇAKOCALI EMEKLİ AĞIR CEZA HAKİMİ CHP’YE ÜYE KAYDINI YAPTIRDI

ABONE OL
08/06/2022 12:22
AKÇAKOCALI EMEKLİ AĞIR CEZA HAKİMİ CHP’YE ÜYE KAYDINI YAPTIRDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin Akçakoca Belediye Başkan adayının kim olacağına yönelik soruların artmaya başladığı şu günlerde, emekli ğır ceza hakimi Akçakocalı Dursun Ali Gümüş’ün partiye üyelik kaydını yaptırması, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek gibi görünüyor.

Geçmiş seçim dönemlerinde de CHP’nin Akçakoca Belediye başkan adayları arasında ismi hep konuşulan fakat sessizliğini koruyan Dursun Ali Gümüş, dün CHP ilçe binasında düzenlenen bir karşılama ile üye yapıldı.

CHP’nin içinde yer aldığı Millet İtiifakı’nın 2023 seçimlerinde iktidar olacağına dair kuvvetli bir inancın yaşandığı parti tabanında, 2024 belediye seçimlerine hangi adayla girileceği de süregiden bir tartışmanın konusu.

Fikret Albayrak, Hamdi Deniz, Ahmet Kaya gibi isimlerin aday adaylıklarına kesin gözüyle bakılırken, eski belediye başkanlarından Erol Solak ile iş insanı müteahhit Abdülkadir Pandul ile de aday adaylığı konusunda çeşitli düzeyde temasların var olduğu biliniyor.

Bunların yanı sıra Millet İttifakı’nın 2 numaralı partisi olan İYİ Parti’nin ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum’un da ortak aday gösterileceğine yönelik kuvvetli bir intiba seçmen çevresinde dile getiriliyor.

Mevcut denklemin yanı sıra, tüm bu denklemi değiştirecek olan gelişme ise Dursun Ali Gümüş’ün partiye üye yapılmasıyla ortaya çıktı.

CHP’den Akçakoca Belediye Meclis üyesi olan Ersin Gümüş’e kardeş olan emekli hakim – avukat Dursun Ali Gümüş’ü CHP’nin Akçakoca belediye başkan adayı olarak görmek isteyen geniş bir kesimin var olduğu konuşulurken, Gümüş’ün üyeliğini bir teşekkür videosuyla paylaşan ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un da adaylık konusunda Gümüş’e destek vereceği tahmin ediliyor.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.