DOLAR 32,5180 -0.08%
EURO 34,9722 0.38%
ALTIN 2.435,710,53
BIST 9.804,680,85%
BITCOIN 2074810-4,01%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİNİ KADİR MUTİOĞLU LİSTESİ KAZANDI
3345 okunma

AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİNİ KADİR MUTİOĞLU LİSTESİ KAZANDI

ABONE OL
13/02/2023 12:01
AKÇAKOCA ZİRAAT ODASI SEÇİMLERİNİ KADİR MUTİOĞLU LİSTESİ KAZANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ziraat Odası’nın olağan genel kurul toplantısında Kadir Mutioğlu, rakibi mevcut başkan Levent Başaran’ı geride bırakarak seçimi kazandı.

Yönetim ve denetim kurulu faaliyetlerinin okunup, ibra edilmesinden sonra seçimlere 2 ayrı liste halinde gidildi. Saat 17.00 oylama sonuçları sayılarak seçimi kazanan listenin Kadir Mutioğlu listesi olduğu açıklandı.

Oy verme işleminin ardından açılan sandıklarda 29 oy alan Kadir Mutioğlu, başkanlığını ilan ederken, 20 yıldır başkanlık görevini yürüten Levent Başaran ise 22 oy alabildi.

KADİR MUTİOĞLUNUN 21 KİŞİLİK MECLİS LİSTESİ ŞÖYLE:

Kadir Mutioğlu, Gökhan Kibar, Alparslan Sarı, Turgut Taşran, Sefer Tuzcuoğlu, Fahri Karslıoğlu, Serkan Kibar, Nazmi Yıldız, Burak Kiremitçi, Recep Ali Horoz, Vahil Nebi Kap,Ertan Ilgaz, Barış Delihasanoğlu,Ferhat Kiremitçi, Ersin Göbül, Emrah Çetinbaş, Necmi Işık, Serkan Çetinbaş, Mehmet Alev, Hamit Yurdakul, Ali Uyar.

YENİ YÖNETİM BU HAFTA SEÇİLECEK

Akçakoca Ziraat odası’nın 21 kişiden oluşan Meclisi önümüzdeki hafta Kadir Mutioğlunun başkanlığında yeni Yönetim Kurulunu ve Meclis Başkanını seçecek.

“TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN EMRİNDEYİZ”

Kendisine ve ekibine güvenerek, destek veren tüm çiftçilere teşekkür eden Başkan Kadir Mutioğlu İlçemizi bir bütün olarak kabul edip, tüm çiftçilerimize eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Hiçbir siyasi oluşuma girmeden, ekibimizi de ona göre şekillendirdik. Ziraat Odası bütün çiftçilerimizin rahatlıkla uğrayabileceği bir kurumdur. Tüm çiftçilerimizin emrindeyiz. Onlar için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.