DOLAR 32,5968 0.35%
EURO 34,8094 0.14%
ALTIN 2.508,690,99
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20977212,61%
Düzce
14°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

ADD Akçakoca şubesinden deprem bölgesine aynî ve nakdî yardım…
2768 okunma

ADD Akçakoca şubesinden deprem bölgesine aynî ve nakdî yardım…

ABONE OL
11/02/2023 14:11
ADD Akçakoca şubesinden deprem bölgesine aynî ve nakdî yardım…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca şubesi yardım kervanına katıldı. Kahramanmaraş merkezli olan ve bölgedeki 10 ili içine alan büyük felaket sonrasında depremzedeler ve afet çalışanları için Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar gönderilirken, Akçakoca’daki STK’lar ve vatandaşlar bu yardımlara ilk andan itibaren katılarak kendine yakışanı yerine getirdi.

Ülke genelinde bir seferberlik ruhuyla başlayan yardım gönderme kampanyalarının Akçakoca ayağında kamu ve özel sektör kurumlarıyla birlikte Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği de yerini aldı.

ADD Akçakoca şubesi tarafından gerçekleştirilen kampanya, ADD Genel Merkezi’nin tüm şubeleriyle birlikte düğmeye bastığı ilk deprem anından itibaren start alırken, toplanan yardımlar büyük ölçüde ADD üyelerinin katılımları ve yakınlarının- dostlarının yardımlarıyla toplandı.

ADD Akçakoca şubesi, giyecek, gıda malzemesi ve ilaç gibi aynî yardımların yanı sıra çok önemli miktarda para da toplayarak depremzedeler için kullanılmak üzere genel merkezlerine gönderdi.

Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığından yapılan açıklamada, üyelerinin ve üye yakınlarının gösterdiği ilgiye özellikle teşekkür edilirken, bu tür günlerde millet olarak daha çok kenetlenildiğine dikkat çekildi.

Açıklamada, ADD’nin yardım toplama kampanyasının durmaksızın devam ettiğinin de altı çizildi.

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.