DOLAR 35,5594 0.16%
EURO 36,5618 -0.36%
ALTIN 3.080,73-0,39
BIST 9.977,941,13%
BITCOIN 37170560,49%
Düzce
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DİN GÖREVLİLERİ AKÇAKOCA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YOLA ÇIKTI
2011 okunma

DİN GÖREVLİLERİ AKÇAKOCA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YOLA ÇIKTI

ABONE OL
11/02/2023 10:36
DİN GÖREVLİLERİ AKÇAKOCA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YOLA ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca ilçe Müftüsü Ahmet Kuru Başkanlığında din gönüllülerinden oluşan ekip, büyük deprem felaketinin yaşandığı bölgeye gitti.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ile 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem, tüm Türkiye’yi derinden sarstı.

On binlerce kişinin hayatını kaybettiği, yaralı sayısının yüzbinlere dayandığı ve hala binlerce insanın enkaz altında bulunduğu büyük felaket nedeniyle, tüm Türk halkı kenetlendi. Düzce genelinde köylerden bile deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardımlar gönderilmeye devam ederken, Akçakoca ilçesinde görev yapan din görevlilerinden oluşan ekipte depremzedelerin yaralarını sarmak için bölgeye dualarla uğurlandı.

Din görevlileri ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Akçakoca şubesi üyelerinden oluşan ekip, ilçe müftüsü Ahmet Kuru rehberliğinde depremden zarar gören depremzedelere manevi rehberlik yapmak ve cenaze hizmetleri vermek Kahramanmaraş’a hareket etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.