DOLAR 32,4706 -0.06%
EURO 34,7049 -0.79%
ALTIN 2.436,340,02
BIST 9.908,631,97%
BITCOIN 20749790,70%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA PALAMUT BRİÇ TURNUVASI’NDA KIYASIYA MÜCADELE
1757 okunma

AKÇAKOCA PALAMUT BRİÇ TURNUVASI’NDA KIYASIYA MÜCADELE

ABONE OL
16/10/2022 13:55
AKÇAKOCA PALAMUT BRİÇ TURNUVASI’NDA KIYASIYA MÜCADELE
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da Palamut- briç festivalinde oyuncular kıyasıya yarıştı.

Türkiye Briç Federasyonu ile Akçakoca Palamut Briç Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Akçakoca Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen 15. Palamut-briç turnuvası başladı.

Belediye Nikah Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Türkiye genelinden 300 sporcu katıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz,Palamut ve Biriç Festivalinin tanıtım ve reklam noktasında Akçakoca’ya değer kattığını söyledi.

Katılımın yoğun olduğunu belirten Başkan Yanmaz, 15. yıldır devam eden palamut briç festivali federasyon nezdinde gelen oyuncular ilçemiz için çok büyük katma değeri oldu. İlçemiz açısından oteller ful dolu. Artı bu misafirler caddelerde geziyor. Esnaftan alış veriş yapıyorlar. Ayrıca ilçemizi memnun olduysalar gittikleri yerlerde anlatacaklar. Bunun da Akçakoca’ya reklam katkısı olacak. “ dedi.

Belediye olarak bu tür organizasyonlara her zaman destek verdiğini aktaran Yanmaz, ”Bu tür organizasyonları her zaman düzenlemeyi kendimize görev edindik. Her geçen gün daha fazla üzerine koyarak Türkiye çapında bir seviyeye getirmek için belediye olarak biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Ayrıca görüştüğümüz hakemlerle Akçakoca’da katılım seviyesinin birinci sıralarda olmasının söylemesi bizlere güven sağladı. Bizde bunu daha çok büyütmek istiyoruz. “ ifadesini kullandı.

Başkan Yanmaz, ayrıca oyunculara başarılar dileyerek,” Bu tip organizasyonlar Akçakoca için gerekli diye düşünüyorum. Bu konuda Festival organizasyonuna, Belediye personeline ve eşim Nursen Yanmaz’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. “ diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.