DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044012-2,05%
Düzce
19°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA BELEDİYESİNE İHRACATÇI KADIN BAŞKAN YARDIMCISI
2508 okunma

AKÇAKOCA BELEDİYESİNE İHRACATÇI KADIN BAŞKAN YARDIMCISI

ABONE OL
22/02/2024 10:23
AKÇAKOCA BELEDİYESİNE İHRACATÇI KADIN BAŞKAN YARDIMCISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Akçakoca Belediye Meclisi Kontanjan Adayı Zerrin Biriktir, seçimlere dönük çalışmalarıyla göz doldururken, özellikle kadın seçmenlerin kendisine olan ilgisinden ise son derece memnun.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alkan Lokum ile birlikte esnaf ziyaretleri, STK ve kurum temsilcilikleri ziyaretlerini sürdüren Biriktir, günün büyük bölümünde ise ev ve işyeri toplantıları gerçekleştirip vatandaşlara proje sunumu yapıyor.

1980 doğumlu olan Zerrin Biriktir ekonomi alanında yüksek tahsil yaptıktan sonra iş dünyasına adını altın harflerle yazdırdı.

İhracatçı iş kadını olarak Akçakoca’yı gururlandıran Biriktir “Orta Anadolu İhracatçılar Birliği” üyesidir. Çelik rulo işleme makineleri ile endüstriyel makinelerin ihracatını yapan ZEM Makina San. ve Tic. Ltd. Şti firmasının ortağı olan Zerrin Biriktir, yaptığı makine ihracatlarıyla Akçakoca’yı Amerika ve Meksika başta olmak üzere dünyanın 15 ülkesinde temsil ediyor.

İYİ Parti’nin Akçakoca kurucu üyesi de olan Zerrin Biriktir, Behçet Alkan Lokum’un kontenjan adayı listesinde yer alıyor. İYİ Parti’nin belediye seçimlerini kazanması durumunda başkan yardımcılığı koltuğuna oturacak olan Biriktir, sektörde edindiği tecrübeler ve sahip olduğu engin vizyon ile Akçakoca’yı ülkenin en gelişkin ilçeleri arasına koymayı hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.