DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045293-2,22%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: 6 ADAY ADAYINDAN BİRİ ADAYIMIZ OLACAK!
1933 okunma

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: 6 ADAY ADAYINDAN BİRİ ADAYIMIZ OLACAK!

ABONE OL
07/01/2024 14:11
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: 6 ADAY ADAYINDAN BİRİ ADAYIMIZ OLACAK!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşan seçimler öncesinde belediye başkan adayını henüz belirlememiş olan Ak Parti’ye gözlerin çevrili olduğu şu günlerde yapılan bir toplantıda, eski belediye başkanı Cüneyt Yemenici’nin aday olamayacağına işaret eden bir açıklama yapıldı.

Ak Parti Düzce milletvekili Ercan Öztürk ve Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun katıldığı toplantı Ak Parti Akçakoca ilçe başkanlığı binasında gerçekleşti.

Toplantıya, ilçe teşkilatının yanı sıra, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik aday adaylık müracaatlarını yapmış 6 isim ve İGM aday adaylık müracatında bulunan isimler katıldı.

Eski belediye başkanlarından olan ve önümüzdeki seçimlerde Ak Parti’nin aday adaylarından biri olarak ismi geçen Cüneyt Yemenici’nin katılmadığı toplantıda, yapılan konuşmalar sonrasında bir açıklama yapıldı.

Ak Parti ilçe başkanı Burhan İşleyen’in, partisinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadan anlaşılıyor ki aday adaylık müracaatını yapan 6 isimden biri aday olarak belirlenecek. Bu açıklamaya göre eski belediye başkanlarından Cüneyt Yemenici Ak Parti tarafından aday olarak gösterilmeyecek.

İşte yapılan o açıklamanın tamamı:

”Düzce Milletvekilimiz Sn. Ercan ÖZTÜRK ve Düzce İl Başkanımız Sn. Hasan ŞENGÜLOĞLU Ak Parti İlçe Teşkilatımıza ziyarette bulundular.

Belediye başkan aday adaylığına başvuru yapan 6 aday adayımız içinden seçilecek Başkan Adayı ile hep beraber yolumuza devam edeceğiz.

31 mart seçimlerinde yol haritamız belli hedefimiz Net Akçakoca belediye seçimini kazanmak tek hedefimiz.
Akçakoca için hep birlikte yapılabilecek çalışmalarla ilgili tüm ince detayları istişare ettik..
Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.