DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18324890,39%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİ’NİN TECRÜBELİ İSMİNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI YOLU
3578 okunma

AK PARTİ’NİN TECRÜBELİ İSMİNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI YOLU

ABONE OL
09/10/2023 14:27
AK PARTİ’NİN TECRÜBELİ İSMİNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI YOLU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart’ta yapılacak olan belediye seçimleri öncesinde bütün partilerin aday adaylık yarışı hız kazanırken, Ak Parti cephesinde ise kaybedilen belediye seçiminin rövanşını alabilmek için yeni isim arayışı sürüyor.

Esvet Sarıoğlu, Cüneyt Yemenici gibi aday adaylıkları kesin olan Ak Parti’de yeni adayların da ortaya çıkması beklenirken, elde edilen son bilgilere göre Yücelen İnşaat’ın sahibi Hüccet Yücel Polat’a da aday adaylığı yönünde teklif ve telkinler yapılmış.

Akçakoca ve bölgenin en güçlü inşaat firmalarından olan Yücelen İnşaat’ın sahibi olan Hüccet Yücel Polat, başarılı ticaret yaşamı grafiğinin yanı sıra, Ak Parti içinde aldığı görevler ve edindiği sorumluluklarla da parti çevresinde oldukça sevilen bir isim.

Genç işadamının sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere de destek olduğu ilçe kamuoyu tarafından yakından bilinirken, özellikle spor organizasyonlarına ve turnuvalara sponsor firma olarak yaptığı katkılar sporseverlerin takdirini kazanıyor.

Farklı dönemlerde Ak Parti’nin ilçe yönetimlerinde de yer alan Polat, sıkı bir dava insanı olarak 20 yıldır kendisine verilen sorumlulukları harfiyen yerine getirmesiyle güven duyulan bir isim.

Yaklaşan belediye seçimlerine eli güçlü olarak girmek isteyen Ak Parti’nin, çeşitli idari pozisyondaki temsilcileri aracılığıyla Hüccet Yücel Polat’a başkan adaylığı teklifinde bulundukları bilgisine ulaşılırken, partisinin il yönetimi kadar, milletvekilleri ve genel merkez yöneticileriyle de arasının çok iyi olduğu bilinen Polat’ın kararını önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağı ileri sürülüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ