DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20803442,61%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ’NİN AĞIR TOPU İBRAHİM BİLGİN’DEN CHP İLÇE BÜROSUNA ZİYARET
3330 okunma

AK PARTİ’NİN AĞIR TOPU İBRAHİM BİLGİN’DEN CHP İLÇE BÜROSUNA ZİYARET

ABONE OL
27/10/2022 16:59
AK PARTİ’NİN AĞIR TOPU İBRAHİM BİLGİN’DEN CHP İLÇE BÜROSUNA ZİYARET
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasette ayrıştırmanın ve ötekileştirmenin örneklerine sıkça rastlanan şu günlerde, Ak Parti’nin Akçakoca’daki etkili isimlerinden biri olan İbrahim Bilgin’in CHP ilçe bürosuna yaptığı ziyaret övgüyle karşılandı.

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’u ziyaret ederek siyasette nezaketin güzel bir örneğini sergileyen Ak Parti ilçe eski başkanı Bilgin, yaptığı görüşmenin ardından duygularını sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

”Siyaset hizmet etmek için yapılır. Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. İktidar partisi yönetim yetkisini kullanırken, ana muhalefet partisi denetim yetkisi kullanır. Siyaset; fikirlerin tartışıldığı, dostlukların baki kaldığı, rekabet alanıdır. Rekabet ise başarının lokomotifidir. Bu nedenle yeni yerine taşınan Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi’ne hayırlı kararlar almasını diliyor, ilçe başkanı sayın Tuğrul Abanoz‘u kutluyorum.”

Siyasetin yıpratıcı dilinin etkisinden uzak bir şekilde gerçekleşen sohbette, Akçakoca için önem taşıyan belli başlı projeler değerlendirilirken, iktidar-muhalefet ayrımı olmadan Akçakoca ortak paydasının öne çıktığı ziyaretin, ‘Önce Akçakoca’ düsturuyla hareket eden her bir siyasetçiye de örnek teşkil etmesi bekleniyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.