DOLAR 32,5671 0.08%
EURO 35,0040 0.45%
ALTIN 2.429,910,29
BIST 9.763,790,43%
BITCOIN 2095457-3,80%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ak Parti ve MHP ilçe başkanları ortak ziyaretlere başladı
4339 okunma

Ak Parti ve MHP ilçe başkanları ortak ziyaretlere başladı

ABONE OL
18/06/2021 13:52
Ak Parti ve MHP ilçe başkanları ortak ziyaretlere başladı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı’nın iki ortak partisinin yerelde temsilcileri olan Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu ile MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel ortak ziyaretlere başladılar.

Türkiye siyaset dünyasının en önemli ittifakının bileşeni olan iki ilçe başkanı, bu görevin omuzlarına yüklediği sorumluluk bilinciyle, sahada daha fazla birlikte görünmeye başladı.

Biri iktidar partisinin Akçakoca’daki en yetkin ismi, bir diğeri de iktidar bloğunun ortağı ve hem de ilçe belediyesini kazanan partinin tepe noktasındaki ismi olan iki siyasetçinin birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler, ittifak ruhunun sadece seçim dönemleriyle sınırlı tutulmadığına, sair zamanlarda da bu güçlü bağa ne kadar sadık kalındığına dair olumlu bir işaret olarak algılanıyor.

Sarıoğlu ve Özensel’in gerek çarşı-pazar buluşmaları ve gerekse kamu idarecilerine yönelik gerçekleştirdikleri ortak ziyaretler, ilçenin temel sorunlarına karşı da ortak bir tavır geliştirileceğini, başlıca yatırımların takibi ve talep edilen her türden projeye karşı Cumhur’un olanaklarını Akçakoca’ya kanalize etme noktasında dayanışma içerisinde olunacağını gösteriyor.

Siyaset birlikteliğinin kalıcı başarılara yol açmasının yolunun siyasi muadiller arasında kurulacak sağlam bağlarla mümkün olduğunun idrakinde olan iki deneyimli yerel siyasetçinin birlikte daha fazla fotoğraf karesine girmesi, vatandaşlar açısından da önemli bulunuyor. Seçmen nezdinde iki ilçe başkanının bu birlikteliği önümüzdeki genel seçimler ve özellikle de yerel seçimlerde rakip kulvarlarda yarışmak yerine, ortak bir aday tayin ederek, güçlerin ortak bir potada eritilmesi ve seçim galibiyetiyle taçlandırılması çabasının bir ön adımı olarak değerlendiriliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.