DOLAR 32,5191 -0.09%
EURO 34,8200 -0.14%
ALTIN 2.427,28-0,10
BIST 9.695,080,52%
BITCOIN 2148953-0,30%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

514 okunma

Ak Parti İlçe Teşkilatı Yenileniyor!

ABONE OL
04/09/2017 15:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanlığına Dergah Akça’nın yeniden başkan olarak getirilmesinin ardından, parti kulislerinde yeni yönetimde kimlerin yer alıp kimlerin dışarıda kalacağına yönelik çalışmalar da başladı.

 

14 Ekim Cumartesi günü Akçakoca Öğretmenevi Konferans salonunda yapılacak olan tek adaylı kongre öncesinde İlçe Başkanı Dergah Akça’nın bazı isimlerin üzerini çizdiği, bazı isimlerden de vazgeçmeyerek listede tuttuğu öğrenildi.

Yönetim kurulu üyeleri 20’den 15’e düşecek

Mevcut ilçe yönetim kurulu sayısının 20’den 15’e düşüyor olması nedeniyle zorunlu değişikliklerin yaşanacağının kesin olduğu ilçe yönetiminde Akça tarafından ciddi bir revizyon gerçekleştirileceği öğrenildi.

Kadın kolları başkanı gidiyor

Ak Parti Akçakoca Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan’ın Düzce İŞKUR’da çalışmaya başlaması dolayısıyla mesai saatlerinin parti çalışmalarına uyamayacağı öngörülerek başkanlıktan alınacağı, onun yerine parti çalışmalarında zaman sorunu olmayan başka bir kadına başkanlık görevinin verileceği tespiti ağırlık kazanmış durumda.

Gençlik Kolları Başkanı değişiyor

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Serdar Özcan’ın da değişeceği parti kulislerinde dillendirilen bir konu.

Serdar Özcan’ın yaşı itibariyle gençlik kollarında olmaması gerektiği fikri öne çıkarken, İlçe Başkanı Akça tarafından kendisine görev verilmek istendiği ve edindiği tecrübeler ışığında başka bir pozisyonda sorumluluk verileceği, yüksek bir ihtimalle de ilçe yönetim kurulu üyesi yapılacağı kulislerden dışarı sızan bilgiler arasında.

Seçimlere odaklı performansı yüksek olanlarla yola devam 

İlçe Başkanı Dergah Akça’nın yeni yönetimi belirlerken dikkat edeceği kriterlerin başında, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği niteliklere dikkat edileceği öğrenildi.

Metal yorgunu olup olmama, kamu kesimi ile ticaret ilişkileri, partiye ve davaya bağlılık ile seçim çalışmalarına daha fazla zaman ve emek harcayabilme kriterlerine dikkat edilerek oluşturulacak olan yeni yönetim kurulunda, önümüzdeki seçimleri daha yüksek oy oranlarıyla kazanabilme hedefinin yer aldığı da edinilen bilgiler arasında.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.