DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİ ADAYI OSMAN CUMUR SANAYİ ESNAFINA PROJELERİNİ ANLATTI
1600 okunma

AK PARTİ ADAYI OSMAN CUMUR SANAYİ ESNAFINA PROJELERİNİ ANLATTI

ABONE OL
06/03/2024 14:15
AK PARTİ ADAYI OSMAN CUMUR SANAYİ ESNAFINA PROJELERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti belediye başkan adayı Osman Cumur, Sapak bölgesinde bulunan oto sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek projelerini aktardı.

Sanayi esnafının ilgiyle karşıladıkları Osman Cumur’a ziyaret esnasında, ilçe başkanı Burhan İşleyen ile meclis üyesi adayı arkadaşları eşlik etti.

YAMUK YUMUK İŞLERİ ONARMAK YERİNE PARÇA DEĞİŞTİRECEĞİZ

Ak Parti belediye başkan adayı Osman Cumur, sanayi esnafının sorularını da yanıtladı. Belediyenin borç batağında olduğunu, çalışanların maaşlarını dahi ödeyemez durumda olduğunu belirten Cumur, ‘Belediyeyi öyle bir hale getireceğiz ki yamuk yerleri tamir edilemez durumda olan her şeyi, sıfır olanla, en teknolojik, en moderni ile değiştireceğiz’ dedi.

Cumur ayrıca, ‘maaşların finansı için fırsatlar arayacak, yeni kazançlar elde ederek kimseyi de işten çıkarmadan çok daha verimli iş kolları ile buluşturacağız’ dedi

HÜKÜMETİN VE BAKANLIKLARIN İMKANLARI AKÇAKOCA’YA AKACAK

Osman Cumur, Akçakoca’nın son 5 yılda oldukça geriye gittiğini söylediği konuşmalarında, Akçakoca için gerekli olan çok şeyi hükümetten ve bakanlıklardan ilçeye akıtacaklarını söyledi.

OSB’nin derhal açılarak yüzlerce Akçakoca gencine istihdam imkanı oluşturacaklarını kaydeden Osman Cumur, turizm açısından elzem olan çok sayıda projenin de derhal hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.

SANAYİNİN GİRİŞ TABELASINI YAPIP MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Osman Cumur, oto sanayi sitesinin giriş ve çıkışının belli olmadığını, ilçenin girişinde ilk göze çarpan bu yere modern bir tabela ve kapı sistemi yapacaklarını söyledi. Cumur ayrıca, kendisi de sanayi esnafı olan Ak Parti ilçe başkanı Burhan İşleyen ile birlikte bir proje geliştirdiklerini, belediye ve sanayi esnafı arasında oluşturacakları bir protokol ile ‘çıraklık ve kalfalık eğitim programına’ ön ayak olacaklarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.