DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358322,38%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP MİLLETVEKİLİ ÖZCAN VE BAŞKAN ADAYI ALBAYRAK BEŞYOL VE ESENTEPE’DE PROJELERİNİ ANLATTI
1515 okunma

CHP MİLLETVEKİLİ ÖZCAN VE BAŞKAN ADAYI ALBAYRAK BEŞYOL VE ESENTEPE’DE PROJELERİNİ ANLATTI

ABONE OL
06/03/2024 14:01
CHP MİLLETVEKİLİ ÖZCAN VE BAŞKAN ADAYI ALBAYRAK BEŞYOL VE ESENTEPE’DE PROJELERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Akçakoca belediye başkan adayı Fikret Albayrak, Düzce milletvekili Talih Özcan ve ilçe yöneticileriyle birlikte ilçenin batı yakasında tam gün seçim mesaisi yaptı. Beşyol ve Esentepe bölgelerinde halkın ve esnafın yüksek ilgisiyle karşılanan Albayrak, ‘bu dönem belediyeyi aldığımızda Akçakoca’ya turizm açısından yeniden şaha kaldıracağız’ dedi.

‘BELEDİYE İFLASIN EŞİĞİNDEDİR’

CHP’li aday Fikret Albayrak, mevcut belediye yönetiminin çok sayıda belediye taşınmazını atmasına rağmen yeni projeler üretemez halde olduğunu söylerken, ‘borç batağında olan ve çalışanlarının maaşlarını ödeyemeyen belediyenin dümeninde bulunan Okan Yanmaz, 5 yıl yattıktan sonra, maalesef son bir ayda yeniden göz boyama ve algı oluşturma aksiyonlarına yönelmiştir. Artık halkımızın bunlara kanacak bir durumu yoktur’ dedi.

‘ESKİYE GÖRE ELİMİZ DAHA GÜÇLÜ’

Albayrak, 2009-2014 döneminde kendisinin belediye başkanı olduğu dönemde CHP’nin Düzce’de milletvekilinin olmadığını, İstanbul, Ankara gibi büyük metropollerin belediyesinin de Ak Parti’de olduğunu hatırlattı. ‘O günlerden farklı olarak bugün elimiz çok daha güçlü’ ifadesini kullanan Albayrak, ‘hem vekiliz hem de büyük şehirlerimizin bize destek sözü veren başkanları sayesinde Akçakoca’ya çok sayıda teknik ve maddi imkan taşıyacağız. İlk olarak ilçenin tüm alt yapısını bütünüyle yenileyeceğiz’ açıklamasında bulundu.

‘ESNAFIN İÇİ RAHAT OLSUN!’

Esnaf ziyaretlerinde sürekli olarak bir hatasından söz eden Fikret Albayrak, ‘geçmiş dönemde kısa sürede çok fazla şey yapmak için ortak akıl düsturunu ihmal ettik. Haberimin olmadığı bazı uygulamalar neticesinde esnafımızın kırgın hale getirildiğini sonradan öğrendim. Bu durumun esnafımızın bir kesimini mağdur ettiğini sonradan anladık. 31 Mart sonrası belediyeye geldiğimizde esnafla ilgili yapacağımız tek şey onun önünü açmak ve daha çok gelir kazanmasına aracılık etmek olacaktır. Esnafımızla istişare ederek kararlar alacağız. Esnafımızın hayır dediği hiç bir uygulamayı yapmayacağız. Hatamızı anladık, lütfen esnaf kardeşlerimiz gönüllerini rahat tutsunlar’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.