DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044007-2,73%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

347 okunma

Ak Kadınlar Sanayide Broşür Camilerde Helva Dağıttı

ABONE OL
31/03/2017 12:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca Kadın Kolları Başkanlığı, diğer birçok alanda yürüttüğü çalışmalarda olduğu gibi referanduma yönelik EVET kampanyasının da omuzlayanı oldular.

Yeni anayasa tartışmalarından önce Akçakoca’nın birçok köy ve mahallesinde hem yardım çalışmaları yapan hem de Ak parti kadın kollarının mahalle teşkilatlarını kuran Ak kadınlar, aynı performansı EVET çalışmalarında da gösteriyorlar.

Ak parti ana kademe yönetimi, köy çalışmalarına odaklanırken, Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan ve yönetimindeki kadınlar, ilçe merkezindeki referandum çalışmalarında Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile birlikte faaliyet yürütüyorlar.

Son olarak Sapak’taki sanayi esnafına yapılan ziyarette, Belediye Başkanı ve beraberindeki heyete eşlik eden Ak kadınlar, burada iş yapan esnafa 16 Nisan’da yapılacak referandum broşürlerinden dağıttılar.

Gündüz saatlerini broşür dağıtarak, ev ve işyeri ziyaretleri yaparak geçiren Kadın kolları yönetimi, Regaib kandili olması nedeniyle, akşam namazı sonrasında da cami cemaatine helva dağıttı.

Akçakoca öğretmenevi mutfağının hijyenik ortamında hazırlattıkları helvaları plastik kaplara koyan Ak kadınlar, Kandil akşamı Merkez camii, Çuhallı camii ve Osmaniye mahallesi camii önünde cemaate helva ikram ettiler.

Kandil helvası ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ak Parti Akçakoca Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan, kadın kolları yönetimi olarak 600 kişilik hazırlattıkları kandil helvasını 3 caminin önünde cemaate dağıttıklarını söyledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.