Akçakoca Halk Eğitim Merkezi kursiyer güreşçileri Alaplı yağlı güreşlerinde birincilik aldı.
Bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen Alaplı yağlı güreşlerine birbirinden ünlü isimler katıldı. İlçe merkezindeki güreş sahasında gerçekleştirilen yağlı güreşlere 550 sporcu katılırken, finalde Salih Erinç’i yenen İsmail Balaban başpehlivan oldu.
Bu güreşlere Akçakoca Halk Eğitim Merkezi kursiyer güreş takımı da katılım gösterdi. Akçakoca Dadalı köyünden teşvik 1 kategorisinde müvadele eden Onur Sala birinci olarak Akçakoca‘yı gururlandırdı.
Birinci olan Sala daha öncelerde de bazı illerde yapılmış olan güreşlerde derece olarak dikkat çekmişti. Ayrıca Akçakoca halk eğitim merkezi kursiyer güreşçilerinden Kazım Işık deste ortaboyda üçüncü oldu.
Emre Çatak, Alperen Akdeniz ve Oğuz Okutan teşvik 1 boyunda ilk sekizde kalarak büyük bir başarıya imza attılar. Akçakoca güreş takımı hocası Recai Taşkın hoca güreşçileri bu başarılarından dolayı tebrik etti.

.
2
AKÇAKOCA’NIN GURURU BERRAK DİLAY TOP, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
8518 kez okundu
3
TUANNA YERLİKAYA BOKSTA BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU
7091 kez okundu
4
Kış Ligi Halı Saha Turnuvasına Renk Geldi… Şöhretler Karması Oldukça İddialı
6554 kez okundu
5
AKÇAKOCALI HELİN REÇBER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA YARI FİNALDE: GURURUMUZ OLDU
6406 kez okundu