Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akçakoca Belediye başkan adayı Fikret Albayrak, seçimlere yönelik ev toplantılarının yanı sıra, sivil toplum kesimleri ile de yoğun birr temas halinde.

Akçakoca’nın esnaf odaları ve emekli sendikası başkanlıklarına ziyaretler gerçekleştiren Albayrak, buralarda yaptığı konuşmalarda, turizm kentlerinin CHP yönetimi ile gelişip kalkınacağını söyledi.
Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Akçakoca Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Fikret Albayrak’a CHP heyeti de eşlik ederken, Albayrak yaptığı konuşmalarda yeni döneme ilişkin projelerini anlattı.

Turizmde kalkınma hedefinden uzaklaşıldığının altını çizen Albayrak, ilkeli hareket eden bir hizmet belediyeciliği anlayışıyla kısa sürede Akçakoca’nın kabuğunu kırarak gelişebileceğinin altını çizdi. Akçakoca’yı kalkındıracak deneyim ve birikime sahip olduğunu ifade eden Albayrak, yeni projeler ve bunları hayata geçirecek meclis yönetimiyle 31 MArt’tan sonra Akçakoca’nın makus talihini değiştireceklerini sözlerine ekledi.




.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26535 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15411 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9731 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9300 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9147 kez okundu