DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352671,04%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’DA ADAYLAR NETLEŞTİ… YARIŞ BAŞLIYOR
2838 okunma

AKÇAKOCA’DA ADAYLAR NETLEŞTİ… YARIŞ BAŞLIYOR

ABONE OL
09/02/2024 15:42
AKÇAKOCA’DA ADAYLAR NETLEŞTİ… YARIŞ BAŞLIYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart’ta yapılacak olan belediye seçimlerinde Akçakoca’da yarışacak olan adaylar netleşti. Ak Parti’nin adayını açıklamasıyla tüm siyasi partilerin adayları netleşirken, Pazartesi gününden itibaren yoğun bir propaganda sürecine girilmesi bekleniyor.

MHP’nin adayı mevcut belediye başkanı Okan Yanmaz’ın yanı sıra, CHP seçimlerde yarışacak olan adayını eski belediye başkanlarından Fikret Albayrak olarak belirledi.

Ak Parti aday belirleme sürecini en sona bırakan parti olurken, 6 aday adayı arasında ismi öne çıkan Osman Cumur, genel merkez tarafından aday gösterilen isim oldu.

İYİ Parti cephesinde ise beklenen gelişme yaşandı. İlçe başkanı Behçet Alkan Lokum, kamuoyunun talebi doğrultusunda partisinin genel merkez yönetimi tarafından aday gösterilmişti.

Ak Parti’nin adayını belirlemesiyle birlikte, aldıkları oyoranına göre en tepede yer alan 4 partinin adayları arasındaki yarışın Akçakoca’da ne şekilde cereyan edeceği tartışma konusu olmaya başladı.

Başkan adaylarının birbirlerine yakın oy alacakları ve seçimlerde ipi göğüsleyecek olan adayın çok az farkla galibiyeti elde edeceğine olan inanç tam. Bu yüzden partilerin ve başkan adaylarının belediye meclis üyeliklerine getirecekleri isimler de oldukça önem kazanmaya başladı.

Akçakoca’nın demografik yapısına uygun bir meclis listesi hazırlayacak olan adayın şansının diğerlerine göre daha yüksek olacağı bilinirken, seçimlere 45 gün kala yürütülecek olan çalışmaların aynı zamanda bir taktik savaşı olacağını söylemek mümkün.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.