DOLAR 32,5803 0.29%
EURO 35,0120 0.1%
ALTIN 2.459,020,95
BIST 9.898,521,87%
BITCOIN 20978521,05%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI LOKUM’DAN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
2942 okunma

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI LOKUM’DAN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

ABONE OL
19/04/2022 18:25
İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI LOKUM’DAN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye binasının elektriğinin kesilmesi üzerine başlayan tartışmalar hız kesmezken, Ak Partili önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici ile MHP’li mevcut belediye başkanı Okan Yanmaz arasında süregiden tartışmalara, İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum da katıldı.

Cunhur İttifakı’nın ortakları olan Ak Parti ve MHP’li isimlerin tartışması, belediyenin geçmiş dönem borçları üzerine genel bir tartışmaya dönüşünce, bu tartışmaların Cumhur İttifakı’nın tarafları arasında yeni bir çatlağa yol açması bekleniyor.

Tartışmaların devam etttiği saatlerde İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Başka Lokum’un açıklaması şu şekilde:

”Üzülerek öğrendimki belediyemizin elektriği yeniden kesilmiş. Kısır kavgaların ve siyasi çekişmelerin sorunun çözümüne katkı sağlamadığı görülmektedir.

Çalışanların maaşları ve belediyenin borçlarına bu kavgaların hiç bir yardımı olmamaktadır. Biz İYİ parti olarak çözüm için elimizden ne geliyorsa yapacağımızı açıkça beyan ediyoruz. Diğer siyasi aktörlere de kavga ve ağır hakaret içeren sözlerden kaçınmaları ve çözüm için birlik olmaları gerektiğini bir kez daha bildiriyoruz.

Sayın belediye başkanına açıkça çağrımızdır. Sayın genel başkanımızın ülke için önerdiği memleket masasını şehrimiz içinde kurmasını ve tüm siyasi partileri toplayıp fikir alışverişi yapmasını talep etmekteyiz.”

İYİ PARTİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI
AV. BEHÇET ALKAN LOKUM

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.