DOLAR 32,5858 0.3%
EURO 35,0406 0.17%
ALTIN 2.460,811,03
BIST 9.888,091,76%
BITCOIN 20999350,76%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca’nın İlk Yemek Sipariş Uygulaması Hizmet Vermeye Başladı
2159 okunma

Akçakoca’nın İlk Yemek Sipariş Uygulaması Hizmet Vermeye Başladı

ABONE OL
13/12/2021 09:04
Akçakoca’nın İlk Yemek Sipariş Uygulaması Hizmet Vermeye Başladı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın İlk Yemek Sipariş Web/Mobil Uygulaması 24SAATPAKET.COM İle Yemek Siparişleriniz Bi’Tıkla Kapıda

Akçakoca’nın ilk yemek sipariş web/mobil uygulaması ile seçili işletmelerden yemek siparişlerinizi cebinizden ayağınıza kadar getiriyoruz.

Akçakoca’da internetten online yemek siparişi ve paket servis işlemlerinin takibi için kullanılabilecek 24SAATPAKET ve PAKET81 isimli uygulmamız hakkında bilgi vereceğiz.

AKÇAKOCA Online Yemek Sipariş Sistemi

Son dönemde talebi giderek yükselen internet üzerinden yemek sipariş işlemlerine Akçakoca’da yardımcı olacak; kurulumu ve kullanımı son derece kolay olan,  yemek siparişi verebilileceğiniz 24SAAPAKET uygulaması ile siparişleriniz bi’tıkla kapınıza kadar geliyor.

24SAAPAKET.COM Nedir?

24SAAPAKET.COM; Akçakoca’da restoran, lokanta, cafe, pastane vb. paket servisi yapan işletmelerden kolayca online yemek siparişi verebileceğiniz ve mobil uygulama üzerinden 7/24 sipariş oluşturabileceğiniz, Akçakoca’nın ilk  paket servis uygulamasıdır. Yemek siparişi vermek için www.24SAATPAKET.com ya da www.PAKET81.com adreslerine girerek yemeğinizi arayın ve siparişinizi oluşturun.

Restoran Yöneticileri Sisteme Sipariş geldiğini Nasıl Anlıyorlar?

Bir müşteri bilgileri girerek sipariş verdiğinde, sisteme sipariş geldiğini belirten sesli ve yazılı bir sipariş bildirimi düşüyor. İşletme sahibi siparişi onaylayarak / iptal ederek müşteriye durum bilgisi gönderebiliyor. Siparişi onayladıklarında / ya da reddettiklerinde müşteriye onay veya sebepli iptal bildirimi düşüyor. ( Yoğunluk /ürün stokta yok vb.)

24 SAAT PAKET ve PAKET81 işbirliği ile hazırlanan mobil sipariş uygulaması ile günün her saatinde sevdiğiniz restoranlardan döner, lahmacun, kebap, pizza, hamburger ,tatlı ve daha bir çok yemeği sipariş edebilir. Dakikalar içerisinde size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik birçok kampanya ve fırsat menü seni bekliyor olacak.

Uygulamayı HEMEN İNDİR hızlıca sipariş. İster yemek siparişi, istersen market siparişi (yakında) en hızlı şekilde kapında.

Sık verdiğin siparişleri tek tıkla tekrar sipariş verebilir. Daha önceki siparişlerindeki yemekleri sepetine kolayca ekleyebilir hızlı bir şekilde yemek siparişini tamamlayabilirsin

Ödemeni kapıda nakit olarak ödeyebilirsin. Kullanıcılarımızın farklı taleplerine karşılık verebilmek adına özellikle organik, yöresel, vegan ve glutensiz ürünlere kolay ulaşabilmeleri adına uygulamamıza YEMEK, MARKET, YÖRESEL platformunu ekleyerek önemli bir alanda hizmet verme kararı aldık. Amacımız tüm paket servis hizmeti veren işletmelerin platformda bulunmalarını sağlamaktır. Bunu yaparak müşterilerimizin talep edebilecekleri tüm ürünlere daha kolay ulaşabilmelerini, hızlı ve güvenilir ortamda alışveriş yapmalarına olanak sağlayarak bu alanda da farklılığımızı ve hizmet kalitemizi ortaya koyarak inovatif bir düşünceyi hayata geçirmiş olduk.

Müşteri hizmetlerimiz 7/24 hizmetinizde. Müşteri hizmetlerimize uygulama üzerinden whatsapp ile ya da info@24saatpaket.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Akçakoca’da online sipariş sistemimizi kullanarak internet üzerinden yemek siparişi vermek isterseniz www.24SAATPAKET.com ya da www.PAKET81.com adreslerine giriş yaparak ya da tüm hizmetlerimiz hakında bilgi almak için 0(552) 650 96 81 numaralı telefonumuz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Aklınıza takılan her türlü soru için sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

Daha güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.