DOLAR 32,5847 0.03%
EURO 34,9171 0.06%
ALTIN 2.426,25-0,14
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2174324-0,23%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Minibüslerin yolcu taşıma biletlerine zam yapıldı. Öğrenci bilet fiyatları ise aynı kaldı
4596 okunma

Minibüslerin yolcu taşıma biletlerine zam yapıldı. Öğrenci bilet fiyatları ise aynı kaldı

ABONE OL
25/10/2021 16:53
Minibüslerin yolcu taşıma biletlerine zam yapıldı. Öğrenci bilet fiyatları ise aynı kaldı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’dan Düzce merkez ve çevre ilçelere yolcu taşıyan minibüsçüler fiyatlara zam yaptıklarını duyurdu. Yeni zamlı tarifeye göre, Akçakoca- Düzce ve Akçakoca çevre ilçeler için yolcu taşıma bedeli 18 liraya yükseldi.

Sürekli yolcu olarak nitelendirilen abonmanların bilet ücretleri 15 lira olarak belirlenirken, öğrenciler için zam yapılmadı ve öğrenciler eski tarife olan 13 liraya yolculuk yapacak.

Vali Atay ve Başkan Yanmaz’ın isteği geri çevrilmedi

Yeni tarifeyle ilgili açıklamayı yapan Akçakoca Yazıhaneler Birliği Kooperatif Başkanı Barış Öztürk, çevre ilçelerden benzer taşıma hizmeti veren yazıhanalerin fiyatları 20 TL’ye çıkartmasına rağmen Akçakoca olarak 18 lirada sınırlandırdıklarını söyledi.

Öztürk, öğrencilerin biletlerine ise zam yapmadıklarını kaydetti. Düzce Valisi Cevdet Atay ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın bu yöndeki taleplerini kırmadıklarını belirten Öztürk, yaşam şartlarının son derece ağırlaştığı son dönemde, öğrencilerin maliyetlerini artırmamak adına 13 lira olan taşıma bedeline dokunmadıklarını ifade etti.

Başkan Öztürk’ün yaptığı açıklama şu şekilde:

”Akçakoca Yazıhaneler Birliği olarak iki seneyi aşkın bir süre zarfında Düzce-Akçakoca, Akçakoca-Ereğli, Akçakoca- Kocaali – Karasu yoluna; akaryakıt, yedek parça, sigortalar, lastik ve benzeri gibi gelen fahiş zamlardan dolayı sivil vatandaşlara 18 TL, sürekli (sabah-akşam) Düzce’ye giden abonman kartımızı alan vatandaşlarımıza 15 TL, öğrencilerimize de Vali Beyin isteği ve Okan başkanımızın talimatıyla zam yapmıyoruz. Yeni tarifemiz, Pazartesi’den itibaren geçerli olacak.”

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.