DOLAR 32,5565 0.04%
EURO 35,0290 0.47%
ALTIN 2.426,620,16
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2092425-3,74%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Fatih Balcı’ya özel ziyaret
5541 okunma

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Fatih Balcı’ya özel ziyaret

ABONE OL
23/09/2021 12:58
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Fatih Balcı’ya özel ziyaret
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Akçakoca ilçe kongresine katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir hafta sonra Akçakoca’ya özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Babacan, Akçakoca’nın saygın iş insanlarından Fatih Balcı ile özel bir görüşme yaparken görümenin içeriği sır gibi saklandı.

Geçen hafta Gönül İşgören’in ilçe başkanlığına seçildiği DEVA Partisi’nin genel başkanı Ali Babacan, Akçakoca’da yaptığı esnaf ziyaretlerinde yoğun bir ilgiyle karşılanmıştı.

 

 

Esnaf ziyaretleri sonrası Ankara’ya dönen Babacan’ın bir hafta sonra sonra Akçakoca’ya gelerek Fatih Balcı ile buluşması manidar bulunurken, geçtiğimiz dönemlerde ismi Ak Parti ilçe başkanlığında da geçen Fatih Balcı’nın Ali babacan ile yaptığı görüşme, genç iş insanı Balcı’nın DEVA Partisine geçeceği yorumlarına yol açtı.

 

Balcı grup bünyesindeki Demir Park’taki tesiste 20 dakika süren baş başa görüşmeyle ilgili olarak soru işaretleri yanıtlanmayı beklerken, son dönemde siyaset grafiği yükselişte olan Ali Babacan ile her siyasi partinin kendisiyle çalışmasını arzu ettiği başarılı iş insanı Fatih Balcı arasındaki bu görüşmenin nasıl bir birlikteliğe evrileceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.