DOLAR 32,5890 0.34%
EURO 34,8551 0.33%
ALTIN 2.505,620,87
BIST 9.679,031,62%
BITCOIN 21096231,89%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Belediye yönetiminden yeni Kaymakam ve yeni Emniyet müdürüne ziyaret
3948 okunma

Belediye yönetiminden yeni Kaymakam ve yeni Emniyet müdürüne ziyaret

ABONE OL
09/09/2021 12:41
Belediye yönetiminden yeni Kaymakam ve yeni Emniyet müdürüne ziyaret
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, yeni göreve başlayan Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, beraberinde Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz ile birlikte Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yanmaz, Kaymakam Can’a “Hoşgeldin” diyerek hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Yanmaz, Akçakoca’mıza  en iyi hizmeti verebilmek için uyum ve işbirliği içerisinde bir ve beraber şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kaymakam Can ziyaret nedeniyle konuklarına teşekkür etti.Akçakoca’yı daha ileriye taşıyabilmek için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Başkan Yanmaz’dan İlçe Emniyet Müdürü Coşkun’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Ali Çoskun’u makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Yanmaz’a başkan yardımcıları Şenol Yazgan ile Yüksel Yılmaz’da eşlik etti.

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen Mehmet Ali Çoşkun’nu Makamında ziyarette bulunan Başkan Yanmaz, “Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Akçakoca’mızın huzur ve güvenini sağlamak için fedakârca çalışan tüm Emniyet personelimize de başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade Emniyet Müdürü Coşkun, Belediye Başkanı Yanmaz ve Başkan yardımcılarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.