DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2075343-1,49%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Bir Yanmaz’dan diğerine kardeş ilçe eleştirisi
4313 okunma

Bir Yanmaz’dan diğerine kardeş ilçe eleştirisi

ABONE OL
08/09/2021 13:20
Bir Yanmaz’dan diğerine kardeş ilçe eleştirisi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden sosyal medya fenomeni Murat Yanmaz, bu kez eleştiri oklarını belediye başkanı Okan Yanmaz’a yöneltti.

Okan Yanmaz’ın Odessa’nın bir ilçe belediyesi ile kardeş ilçe protokolü imzalaması üzerine geçmişte Kars’ın Arpaçay ilçesiyle yapılmış olan ve arkası getirilmeyen kardeşlik hikayesine gönderme yaptı.

Bilindiği üzere, Kars’ın Arpaçay ilçesi ile Akçakoca belediyeleri arasında dönemin belediye başkanı Fikret Albayrak tarafından ‘kardeş ilçe’ protokolü imzalanmış, bu protokol uyarınca Arpaçay’dan Akçakoca’ya ve Akçakoca’dan Arpaçay’a heyetler düzeyinde ziyaretler ve ardından geziler tertip edilmişti.

Akçakoca’da yaşayan 3 bin dolayında Arpaçaylı nüfusun varlığı da hesap edilerek kardeşlik protokolü imzalanan bu örnek projeyle ilgili, Fikret Albayrak’ın başkanlığı sonrasında, gerek Cüneyt Yemenici döneminde ve gerekse Okan Yanmaz döneminde herhangi bir girişim yapılmadığı gibi, sanki böyle bir proje hiç yokmuş gibi davranıldı.

Karslıların bu kadar fazla olduğu Akçakoca’da bu projeye sahip çıkamayan belediye yönetimleri tepki topluyor. Arpaçay projesiyle ilgili kılını kıpırdatmayan Okan Yanmaz’ın Ukrayna’nın haritada bile bulunamayacak ilçelerine kadar gidip kardeşlik protokolü imzalaması ise tepkileri giderek kabartıyor.

Bu tepkilerden birini de sosyal medya hesabında paylaşan Murat Yanmaz, yaptığı eleştiride ‘kendi ülkemizin belediyesiyle iş birliği kuramadık. Odesa ile kardeş olmak ne katabailir…” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.