DOLAR 32,3792 0.18%
EURO 35,0812 -0.02%
ALTIN 2.325,390,27
BIST 9.118,390,42%
BITCOIN 2270636-0,66%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Zem Makina Dünya Devi Firma İle İşbirliği Antlaşmasını İmzaladı
5002 okunma

Zem Makina Dünya Devi Firma İle İşbirliği Antlaşmasını İmzaladı

ABONE OL
22/07/2021 17:25
Zem Makina Dünya Devi Firma İle İşbirliği Antlaşmasını İmzaladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı makine üreticisi Murat Biriktir’in firması olan Zem Makina ile Amerika Michigan merkezli, Kuzey ve Güney Amerika kıtalarındaki sektörümüzün en büyük şirketlerinden olan Galaxie Corporation firması iş birliği anlaşması imzaladı.

Zem Makine’nin ABD, Kolombiya, Meksika gibi ülkelere yaptığı satışlarda aracı satış firması olan Galaxie firması yetkilileri, Temmuz ayı başında Biriktir ve arkadaşlarını ziyaret ettiler. Heyetler bir hafta boyunca teknik ve ticari ön görüşmeler yaparak proje detayları üzerinde istişare yaptılar.

 

Galaxie firması ile ile uzun süren istişaraler sonucunda Kuzey ve Güney Amerika’daki müşteriler için Türkiye’den yapılacak, ilgili bütün makine ve hatların satışı ve pazarlanması ve tedarikçisi olarak Akçakoca şirketi olan ZEM Makina’da karar kılındı.

Yapılan uluslararası dev işbirliğiyle ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan Akçakocalı başarılı iş insanı Murat Biriktir şu ifadeleri kullandı:

”Dün atılan imzalarla birlikte Türkiye ve Amerika kıtaları arasında daha fazla iş hacmine ulaşmayı hedefliyoruz.
İlk icraat olarak yaklaşık 5 aydır görüşmelerimizi sürdürdüğümüz El Salvador’daki müşterimiz için de siparişimizi almayı başardık.

Önümüzdeki aylarda Amerika seyahatimiz ile birlikte anlaşmanın çerçevesini daha da genişletmek için ön hazırlıklarımızı yapıyoruz.”

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.