DOLAR 32,4821 0.21%
EURO 34,5477 0.14%
ALTIN 2.475,13-0,31
BIST 9.531,86-1,53%
BITCOIN 2062506-4,62%
Düzce
29°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Atay sel bölgesinde yaptığı incelemeleri gazetemize değerlendirdi
3931 okunma

Vali Atay sel bölgesinde yaptığı incelemeleri gazetemize değerlendirdi

ABONE OL
04/07/2021 10:08
Vali Atay sel bölgesinde yaptığı incelemeleri gazetemize değerlendirdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış ile birlikte gelen sel felaketinin ardından bölgeye giden Düzce Valisi Cevdet Atay, ilk değerlendirmesini gazetemize yaptı. Vali Atay, sel felaketinden zarar gören vatandaşların yaralarının kısa süre içerisinde sarılacağını söyledi.

Akçakoca İlçesinde yaşanan sel felaketinin ardından, vakit kaybetmeden ilçeye giden Düzce Valisi Cevdet Atay, selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından meydana gelen sel felaketi ile ilgili ilk değerlendirmesini gazetemize yapan Vali Atay, selden zarar gören bölgelerde hasar ve zarar tespiti yapılacağını belirtti.

Vali Atay, “Bugün metre kareye 65 kilogram civarında bir yağış düştü. Bunun üzerine yaklaşık bir saat içinde maalesef ilçedeki derelerimiz taştı. Tüm ekiplerimiz, anında Akçakoca ilçesine intikal ettiler. Bizde burada, Esma Hanım ve Uğurlu köylerini gezdik. Allah’a şükür can ve mal kaybı yok. Arkadaşlarımız yarından itibaren hasar ve zarar tespitlerine başlayacaklar. Kısa süre içerisinde de devletimiz yaraları saracaktır. Derelerde DSİ tarafından sürekli çalışmalar yapılıyor, belirli programlar dahilinde. Arkadaşlarla, siz gelemden önce bu çalışmaları da konuştuk. Şimdiye kadar çalışmalarını devam ettiriyorlarmış. Yine bundan sonra da eksiklikler olan yerlerde eksiklikleri giderecekler. Burada yapılması gereken köprü ve menfezleri de kısa bir zaman diliminde hızlı bir şekilde yerine getirecekler.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.