DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

6 ŞAHIS YAKALANARAK ADALETE TESLİM EDİLDİ
2653 okunma

6 ŞAHIS YAKALANARAK ADALETE TESLİM EDİLDİ

ABONE OL
16/06/2023 16:32
6 ŞAHIS YAKALANARAK ADALETE TESLİM EDİLDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri operasyonun düğmesine bastı. Çeşitli suçlardan aranması bulunan şahısların evlerine eş zamanlı baskınlar yaptı. Azılı suçluları kıskıvrak yakalayan Düzce asayiş polis ekipleri göz açtırmıyor.

OPERASYONA 6 AY ÖNCE BAŞLANDI

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş polis ekipleri, Düzce ve ilçelerinde eş zamanlı gerçekleştirdikleri operasyonlarda 6 şahsı yakalayarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk etti. Düzce genelinde çeşitli suçlardan aranması olan şahıslara göz açtırmayan, Düzce Emniyet Müdürlüğü güven operasyonlarına devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığıyla koordineli olarak alınan arama kararlarına istinaden yapılan ev aramalarında, Düzce il Merkezi ve ilçelerinde 21 Ekip 66 personel ile yapılan Aranan Şahıslar Uygulaması sonucunda;

DÜZCE VE İLÇERİNDE OPERASYONUN DÜĞMESİNE BASILDI

Müessir Fiil-Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti yapan A.S, aynı zamanda nadir bulunan mermi ticareti yapmaktan da dosyası olan firarinin 20 yıl 8 ay hapis cezası da bulunuyordu. A.S Düzce Emniyet Müdürlüğünün başarılı operasyonu sonucu yakalanarak Düzce Çilimli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Hırsızlık ve alkollü araç kullanmaktan adli sicili bulunan C.Ö Düzce Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Cinsel taciz ve basit tehdit suçundan aranması bulunan S.G isimli şahıs Emniyet güçlerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak cezaevine gönderilmiştir.

EMNİYET GÜÇLERİNDEN DÜZCE’DE TİTİZ ÇALIŞMA

Düzce’nin Çilimli İlçesinde resmi belgede sahtecilik yapma suçundan aranması bulunan bir şahıs, güvenlik güçlerince yakalanarak ifadesi alınmak üzere Düzce Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Akçakoca’da basit yaralama suçundan aranan şahıs, ve Cumayeri ilçesinde basit yaralama suçundan aranan bir kişi ifadesi alınmak üzere adliyeye sevk edildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığının koordineli çalışması sonucu, aranan şahıslar yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.