DOLAR 32,2829 0.05%
EURO 34,7116 -0.09%
ALTIN 2.400,370,01
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN 2026344-1,46%
Düzce
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YOLUN AÇIK OLSUN ERCAN ÖZTÜRK KARDEŞİM…
4258 okunma

YOLUN AÇIK OLSUN ERCAN ÖZTÜRK KARDEŞİM…

ABONE OL
28/03/2023 15:45
YOLUN AÇIK OLSUN ERCAN ÖZTÜRK KARDEŞİM…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde Akçakoca’dan ne kadar çok arkadaşımız Düzce milletvekili adayı olabilirse, bunu ilçemizin geleceği açısından son derece doğru buluyorum.

Bu seçimlerde bağımsız aday olarak boy gösterecek biri olarak, siyasi parti ayrımı yapmaksızın Akçakoca’mızdan çok ismin telaffuz edilmesinden gurur duymaktayım.

Hemşehrilerimiz hangi partiden olursa olsun yeter ki Akçakoca’yı ve Düzce’yi TBMM çatısı altında temsil etsin, her zaman yanında ve destekçisi oluruz.

Bugüne kadar ortaya çıkan aday adayı tablosuna baktığımda gördüğüm manzaradan memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ak Parti’den 11 Akçakocalının, CHP’den 2 Akçakocalının ve MHP’den 2 Akçakocalının isminin aday adayları arasında olduğunu görmek ilçem adına gurur verici.

Bu aday adayı arkadaşlarımızı yakından tanıdığım olanlar olduğu gibi ilk defa adaylık süreci sebebiyle kendisini yakından tanıma fırsatı bulduğum kişiler de oldu. Bunlardan biri de Akçakoca’nın Küpler köyünden olan ve bir süredir Düzce Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfında müdür olduğunu bildiğim sayın Ercan Öztürk arkadaşımız.

Ercan Öztürk’ün Düzce’de sosyal yardım vakfı müdürü olarak çok güzel işler yaptığını duymaktaydım. 60 bine yakın insanla doğrudan temas kuran, ihtiyaçlı ailelerinin evlerine girip dertlerini dinleyen bu arkadaşımızın Akçakoca’da Kaymakamlık binası içine kurulan sosyal hizmetler müdürlüğünün kurulmasında da sorumluluk alıp bu hizmeti memleketine kazandırdığını da biliyordum.

Bilmediğim yanı siyaseten ne kadar olgun olduğu yönündeki durumu idi bunu da ilçemize yaptığı ziyarette, karşılıklı oturup konuşarak öğrenme şansına sahip oldum.

Ercan Öztürk arkadaşımız, hem Akçakoca’da kendisiyle birlikte hareket eden onlarca genç arkadaşımızın adeta can siperane savundukları kadar ilkeli ve dürüst bir insan.

Biriyle tanıştığınızda edindiğiniz ilk intiba oldukça önemlidir diye bir söz vardır. Evet, Akçakocalı Ercan Öztürk, siyasi donanımıyla, yüksek tahsilinin verdiği geniş bilgiyle ve erdem ve ahlak ölçülerine değer veren kanaatleriyle beklediğimiz siyasetçi profiline en uygun arkadaşlarımızdan biri.

Kendisi ile son süreçte daha yakın temaslarımız mutlaka olacaktır ama Ak Parti’nin milletvekili adayı göstereceğine inandığım Ercan Öztürk’ün, milletvekilliği yapacağı süreçte hem Ak Parti’nin hem de ilçemiz Akçakoca’nın çok şey kazanacağına olan inancımı bugünden koruyorum.

Yolun ve bahtın açık olsun sevgili Ercan kardeşim.

Şafak Engin (Düzce Bağımsız Milletvekili Adayı)

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.