DOLAR 32,2675 0.08%
EURO 34,8001 0.06%
ALTIN 2.406,10-0,11
BIST 10.365,910,96%
BITCOIN 2043126-1,05%
Düzce
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

362 okunma

YEMENİCİ’YE DAVULLU, ZURNALI, MEŞALELİ KARŞILAMA

ABONE OL
28/03/2019 12:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yemenici, gerçekleştirdiği ‘Büyük Akçakoca Mitingi’ nin ardından seçim çalışmalarına akşam mahalle ziyaretleri ve kahvehane toplantılarıyla devam ediyor.

Gerçekleştirilen seçim çalışmaları kapsamında Yalı Mahallesi ve Yeni Mahalle sakinleri ile buluşan Yemenici’ye iki mahallede de coşku dolu bir karşılama yapıldı.
Davul, zurna ve meşaleler içinde karşılanan Yemenici ve AK Heyet, ilk olarak Yalı Mahallesi sakinelri ile Fenerbahçeliler Derneği’nde buluştu.

Buluşma öncesi dernek önünde bir karşılama gerçekleştiren Yalı Mahallesi sakinleri başkanlarını meşaleler içinde karşıladı. Ardından dernek binasında toplantıya geçildi.

Yemenici burada yaptıklarını ve yapacaklarını anlatırken AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça’da kısa bir konuşmanın ardından meclis üyelerini tanıttı.

YEMENİCİ’YE ÖZEL PANKARTLAR VE MEŞALELER İLE KARŞILADILAR

Yemenici ve ak heyetin ikinci durağı Yenimahalle oldu.

Yeni Mahalleye’de Yalı Mahallesi’nde olduğu gibi yürüyüş şeklinde giden AK heyeti orada da özellikle mahallenin gençleri meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı.

Yemenici’ye özel pankartlar da yaptıran mahallelinin coşkusu en üst düzeydeydi. Burada da mahalleliye açık alanda hitap eden Yemenici coşkulu kalabalığa teşekkürlerini iletirken projelerinden bahsetti ve destek istedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.