Merkeze bağlı Bahçeköy’de cumartesi günü öğleden sonra birlikte yaşadığı oğlunun evinden çıkarak, bir daha kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası 93 yaşındaki Emine Dinçer’den kötü haber geldi. Emine Dinçer’in, arama çalışmalarında JASAT ekipleri tarafından İstilli Köyünde köprü altında cesedi bulundu.
Bahçeköy’de oğlu ile birlikte yaşayan Alzheimer hastası 93 yaşındaki Emine Dinçer, Cumartesi günü öğleden sonra evden ayrılarak, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesinin Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine, bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD, Afet Gönüllüleri Derneği ve Düzce Arama Kurtarma Derneği ekipleri yönlendirilerek, bölgede geniş kapsamlı arama çalışması başlatılmıştı.
Aramalar, İstilli Köyü, Bahçeköy ve dalgıçlar tarafından Melen Suyu içinde devam ederken, Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağı JASAT ekipleri, köprü altında hareketsiz yatan bir kadın cesedine rastladı.
Köprünün altına inen JASAT ekipleri, ölü olarak bulunan yaşlı kadının Emine Dinçer olduğunu belirledi. Acı haber yaşlı kadının ailesine verilirken, olay yerine savcının gelmesi bekleniyor.
AYRINTILAR GELİYOR…
…
1
AKÇAKOCA’NIN KADERİNİ TEK BİR ALANA HAPSETMEK DOĞRU DEĞİL
12635 kez okundu
2
PANDUL YİNE FARKINI GÖSTERDİ
11142 kez okundu
3
Akçakoca İtfaiyesi ekipleri danayı kurtarmak için zamanla yarıştı
6973 kez okundu
4
Eski cezaevi kavşağında kaza: Yaralılar var!..
6656 kez okundu
5
Görev adamı Naim Top’a CHP il yönetiminde yer alması için ısrar var
6634 kez okundu