DOLAR 32,5557 0.2%
EURO 34,9736 -0.02%
ALTIN 2.448,160,50
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20996910,21%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YANMAZ AİLESİNİN POPÜLER ÇİFTİ CHP’YE ÜYE OLDU
4124 okunma

YANMAZ AİLESİNİN POPÜLER ÇİFTİ CHP’YE ÜYE OLDU

ABONE OL
28/07/2022 17:03
YANMAZ AİLESİNİN POPÜLER ÇİFTİ CHP’YE ÜYE OLDU
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da olağanüstü kongresini tamamlayan CHP ilçe örgütüne yeni katılımlar da hız kazanmaya başladı.

Yanmaz ailesinin en popüler çiftlerinden olan Meryem ve Erdoğan Yanmaz çifti de bugün CHP ilçe binasına giderek partiye üye oldu.

Parti rozetlerini bizzat ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un taktığı Yanmaz çiftinin CHP’ye geçişi alelade bir parti üyeliğinden daha fazla anlam taşıyor.

Öncelikle işadamı Erdoğan Yanmaz, geçmiş dönemlerde Akçakoca’da bağımsız belediye başkan adayı olarak ve son seçimler olan 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’den aday aday olmuş bir siyesetçi olarak geniş bir seçmen desteğine sahip.

Eşi Meryem Yanmaz ise siyasete olan yatkınlığı ve sosyal sorumluluklarıyla sivil toplum hayatının yakından tanıdığı bir isim. Meryem Yanmaz, son olarak DEVA Partisi Akçakoca ilçe teşkilatında kadın kollarından sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın yakın akrabaları da olan Meryem-Erdoğan Yanmaz’ın bugün CHP’ye üye olmalarıyla, ilçedeki siyaset taşlarının yerinden oynayacağı bir gerçek.

Türkiye genelinde rüzgarı arkasına alan CHP’nin seçmen nezdindeki itibarını her geçen gün artırdığına tanık olduğumuz şu günlerde, benzer bir yönelimin Akçakoca’da da yaşanmakta olduğu görülebiliyor.

Ve bu yönelimin seçimler yaklaştıkça CHP’ye doğru daha kitlesel katılımlara yol açacağını söylemek hiç de abartı olmaz.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.