DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22302521,29%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

VEKİL ÖZTÜRK: BELEDİYE PERSONELİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN. MAAŞLAR SORUNSUZ ÖDENECEK
2743 okunma

VEKİL ÖZTÜRK: BELEDİYE PERSONELİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN. MAAŞLAR SORUNSUZ ÖDENECEK

ABONE OL
11/03/2024 12:57
VEKİL ÖZTÜRK: BELEDİYE PERSONELİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN. MAAŞLAR SORUNSUZ ÖDENECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Düzce milletvekili Akçakocalı Ercan Öztürk Akçakoca Haberleri programının canlı yayın konuğu oldu. Akçakoca siyaseti ve gündem ile alakalı merak edilen soruları en ince ayrıntısına kadar cevaplayan Öztürk, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Akçakoca Belediyesi personeline seslenen Öztürk, ‘Kimse işten çıkarılmayacak ve artık maaş problemi yaşamadan gönül rahatlığı ile çalışacaksınız. Osman Cumur başkanın tam 41 projesi var. Hepinize ihtiyacımız var’’ ifadelerini kullandı.

Vekil Öztürk, konuyla ilgili konuşmasını şöyle sürdürdü:

Bakın biz Akçakoca Belediyesinin içinde bulunduğu durumun farkındayız. Buna rağmen biz geldiğimizde şu kadar borçla devraldık. Hizmet yapamıyoruz deme gibi bir lüksümüz yok. Hazırlıklarımızı yaptık ve bir an önce kenti ve belediyeyi kalkındıracak duruma getirmek için çalışma programlarımızı başlatıyoruz.

Akçakoca Belediyesi personelinin maaş problemini biliyoruz. İçleri rahat olsun. Maaşlarını sorunsuz bir şekilde günü geldiğinde ödeyeceğiz ve sosyal haklarını taktim edeceğiz. Bölgemizde en fazla maaş zammını yapan belediye Düzce Belediyesi oldu. Akçakoca belediyesi çalışanları da oradaki hizmet kalitesi ve işleyişin Akçakoca Belediyesine kazandırılacağını bilsin.

41 PROJEMİZ VAR! BELEDİYEDE ÇALIŞAN TÜM PERSONELE İHTİYACIMIZ OLACAK. BELKİ DAHA DA FAZLASINA…

Akçakoca Belediyesi çalışanlarına sesleniyorum. 41 tane projemiz mevcut. Belediyenin çalışanları iş korkusu yaşamasın. Hepsine ihtiyacımız olacak. Hiçbir Akçakoca Belediyesi ay sonu maaş alabilecek miyiz diye düşünmeyecek

Bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Her personele ihtiyacımız var. Hiçbir çalışanımız da maaşımız zamanında yatacak mı diye düşünmeyecek. Bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Osman Başkanımızın 41 tane projesi var. Akçakoca’nın tamamına dokunacak projeler için gerekirse ek takviyeler bile yapabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.