DOLAR 32,5840 0.32%
EURO 34,8287 0.22%
ALTIN 2.514,151,21
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20895361,13%
Düzce
14°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

VATANDAŞIN SESİNE KULAK VEREN SARIOĞLU DERENİN ISLAHINI BAŞLATTI
3350 okunma

VATANDAŞIN SESİNE KULAK VEREN SARIOĞLU DERENİN ISLAHINI BAŞLATTI

ABONE OL
21/09/2022 16:03
VATANDAŞIN SESİNE KULAK VEREN SARIOĞLU DERENİN ISLAHINI BAŞLATTI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, Akçakoca’da ihtiyaç duyulan her alana el atarak sorunları tek tek çözüme kavuşturmasıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Adeta bir bakanlık temsilcisi gibi hareket eden başkan Sarıoğlu, partisinin milletvekilleriyle birlikte çalışarak hükümet imkanlarını ilçesine akıtmaktan geri durmuyor. 

Ayazlı mahallesinden denize dökülen derenin içinde biriken moloz ve taş yığınlarının muhtemel bir yağmurda sel afetine dönüşmesinden endişe duyan vatandaşların sesine kulak veren Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, DSİ bölge müdürlüğü yetkilileriyle yaptığı görüşmelerin ardından dereyi temizletme çalışmasının başlamasına ön ayak oldu.

Son dönemlere aşırı yağışlar sonrası sel felaketiyle karşı karşıya kalan Akçakoca’nın derelerinin çöp, moloz ve benzeri maddelerden arındırılması son derece önem arz ediyor. Bu konuda vatandaşın serzenişini duyan Sarıoğlu, DSİ il müdürlüğü yetkilileriyle yaptığı sıkı temaslar sonrasında bu hizmetin Akçakoca’ya gelmesini sağladı. 

Bu sabah saatlerinde dere kenarına gelen DSİ il müdürlüğü görevlileri yaptıkları ön çalışmanın ardından dere ıslahına start verdiler.

Derenin temizliği için ilçeye gelen çok sayıda iş makinesi ve personel dere ıslahına başlarken, yapılan çalışmanın muhtemel afetleri önleyecek nitelikte bir çalışma olacağını ileri sürdüler.

Derenin ıslahı çalışmalarını yerinde inceleyen Ak Parti Akçakoca ilçe yönetiminden bazı yöneticiler de çalışan ekiplere kolaylıklar dileyerek bir süre çalışmaları takip ettiler.

 

 

 

 

 

.

.  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.