DOLAR 32,4298 0.22%
EURO 35,3252 0.11%
ALTIN 2.324,940,24
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22931261,89%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

”TOKİ SORUNUNU BİZİM İKTİDARIMIZDA ÇÖZECEĞİZ”
2607 okunma

”TOKİ SORUNUNU BİZİM İKTİDARIMIZDA ÇÖZECEĞİZ”

ABONE OL
15/09/2022 11:57
”TOKİ SORUNUNU BİZİM İKTİDARIMIZDA ÇÖZECEĞİZ”
2

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan lokum, Akçakoca’ya yapılıp yapılmayacağı tartışılan sosyal konutlarla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Lokum, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak üzere kurulan TOKİ’nin Akçakoca’da konut yapmaması halinde bu sorunu kendi iktidarları döneminde çözüme kavuşturup Akçakoca’ya konut kazandıracaklarını söyledi. 

İlçe başkanı Lokum’un açıklamasının tamamı şu şekilde:

Sevgili Akçakocalılar!..

Öğrendiğimiz üzerine gelir düzeyi düşük vatandaşlarımıza için yapılacak TOKİ konutları için Akçakoca’mıza kontenjan ayrılmamış. Konuyu AKP ilçe başkanı ve Akçakoca belediye başkanının müteahhit olmasından ayrı olarak değerlendirmek istiyorum. Kaldı ki bu yaklaşımı da doğru bulmuyorum. Eksikliklerini eleştirebiliriz ancak meslek üzerinden eleştiri yapılması konuyu gerçeklerden uzaklaştırıyor. Ben buradan şunu söylemek istiyorum bildiğiniz üzere yakın bir süre içinde milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacaktır. İnşallah Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı bizim adayımız olacaktır. Devlette devamlılık esastır. Seçimleri kazandığımızda hükümet partisi ilçe başkanı olarak şimdiden söz veriyorum. Eğer TOKİ bu projeyi Akçakoca’da yapmazsa, yapılmasını biz sağlayacağız. Bizim hükümetimizde Düzce’den Akçakoca’ya yatırım gelmemesi meselesi son bulacak.

Az kaldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.