DOLAR 32,3635 -0.37%
EURO 34,6302 -0.52%
ALTIN 2.382,24-1,65
BIST 10.173,741,27%
BITCOIN 18917091,61%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ŞUBE BAŞKANI ÖZTÜRK’ÜN BAŞARI GRAFİĞİ GENEL BAŞKANDAN SÖZ ALDIRTTI
3515 okunma

ŞUBE BAŞKANI ÖZTÜRK’ÜN BAŞARI GRAFİĞİ GENEL BAŞKANDAN SÖZ ALDIRTTI

ABONE OL
20/10/2023 10:34
ŞUBE BAŞKANI ÖZTÜRK’ÜN BAŞARI GRAFİĞİ GENEL BAŞKANDAN SÖZ ALDIRTTI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı yeni Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Düzce ve Akçakoca’ya ziyaretler gerçekleştirerek Kızılay’ın süregelen çalışmalarını ve yeni projeleri anlattı. Türk Kızılayı Akçakoca şubesi başkanı Özkan Öztürk’ün kendisine sunduğu brifingden oldukça etkilenen çiçeği burnunda genel başkan, brifing sonunda Akçakoca projelerinin hızlıca yerine getirileceği sözünü verdi.

Genel Başkan Fatma Meriç Yılmaz, beraberinde Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan’la birlikte Düzce ve Akçakoca  Kızılay şubelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akçakoca Yaşlılar Konukevine de bir ziyaret gerçekleştiren Kızılay heyeti, Kaynaşlı’ya taşınan huzurevi sakinlerinin taşınma işleminin sona ermesiyle birlikte yeni huzurevi binasının yapımına derhal başlanacağını söyledi.

Düzce’de yapılan toplantıda, Kızılay Akçakoca şubesi başkanı Özkan Öztürk’ün 2018 yılından bu yana yaptıkları çalışmaları slayt gösterimi eşliğinde anlatması karşısında oldukça etkilenen yeni genel başkan Yılmaz, Özkan Öztürk’e çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Özkan Öztürk’ün, huzurevi sakinlerinin Akçakoca’dan taşınmayı istemediklerini, özellikle Akçakoca’yı istedikleri için yüksek meblağlı bağışlar yaptıklarını ve ilçe halkının da yaşlı konuklardan çok memnun olduğunu söylemesi karşısında genel başkan Yılmaz, süreci yakından takip ederek çok hızlı ilerlemesini sağlayacağını söyledi.

Akçakoca’ya yeni bir huzurevi binasının yapımı konusundaki hassasiyetleri dinleyen Kızılay genel başkanı Yılmaz, huzurevi binasının projesinin hazır olduğunu, sakinlerinin taşınması tamamlandıktan sonra yeni binanın yapım ihalesine gideceklerini söyledi.

Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Akçakoca’nın bir dğer projesi olan Çuhallı çarşısına yapılacak olan pansiyon binasının yapımının da önümüzdeki günlerde başlayacağını, bunun için gerekli olan teknik çalışmada sona gelindiğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.