DOLAR 32,5853 0.18%
EURO 34,9139 0.67%
ALTIN 2.439,930,30
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21745661,27%
Düzce
25°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

327 okunma

Siyaset Isınıyor!.. Değişimin Rüzgarı Akçakoca Üzerinde Esiyor

ABONE OL
23/08/2017 12:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meral Akşener’in parti kurma çalışmalarının son aşamaya geldiği şu günlerde, Akçakoca siyasetindeki değişim rüzgârları da hız kazandı.

MHP Akçakoca İlçe Başkanı iken, yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte istifa eden Tacettin Akman’dan değişimi ve yenilenmeyi destekleyen açıklamalar geldi.

SİYASETİN ÖNEMLİ İSİMLERİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Akçakoca’daki siyasi değişim hareketinin başında gelen isim olan Tacettin Akman, Meral Akşener’in kuracağı partiye dönük olarak üst üste görüşmelerde bulundu.

Akman ve arkadaşları geçtiğimiz haftalarda MHP’nin genel başkan adaylarından biri olan ve ardından Meral Akşener’le birlikte yeni partiyi kurma çalışmalarına yönelen Ümit Özdağ ile bir görüşme yaptı.

Birkaç gün öncesinde de milliyetçi hareketin en önemli isimlerinden olan Sadi Somuncuoğlu ile bir görüşme yapan Akman ve Arkadaşları, son siyasi süreç ve yeni partinin kurulmasına yönelik görüş alış-verişinde bulundular.

AKMAN:  29 EKİM’DE GÜNEŞ YENİDEN DOĞACAK

MHP Akçakoca İlçe Başkanı iken yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla topluca istifa eden Tacettin Akman’ın siyasi hayatını nerede sürdüreceği ise sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile belli oldu.

Meral Akşener tarafından 29 Ekimde kurulacak olan yeni partide siyaset yapacağının ipuçlarını veren Akman, sosyal medya hesabından şunları aktardı:

“Gecenin en karanlık olduğu an, tan atımının en yakın olduğu andır. 29 Ekim’de yeniden doğacak olan güneşin ilk ışık hüzmeleri, köstebekleri de yarasaları da ürkütmeye başlamıştır”

”GÖREV VERİLİRSE SEVE SEVE YAPARIM”

Akman, değişim hareketine inanan herkesin Akçakoca’da ilçe başkanlığı yapabilecek kapasitede olduğunu, kendisinin kişisel bir beklentisinin olmamakla birlikte, değişim hareketinin içinde kendisine bir görev verildiği taktirde seve seve yerine getireceğini de sözlerine ekledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.