DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2072232-0,36%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

261 okunma

ŞEHİR EŞKİYALARI İŞ BAŞINDA

ABONE OL
17/03/2018 21:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trafikte alkollü araç kullanarak önce yoldan geçen iki kişiyi darp eden ardından da olay yerine gelen polislere saldıran 4 şahıs, biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildi.

Şahısların yakınları da hastanede polise saldırmaya kalkınca 5 kişi gözaltına alınarak karakola götürüldü. Adliyeye sevk edilen şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olay gece yarısı 00.30 sıralarında Eski Kızılay Kan Merkezi kavşağında meydana geldi. Ticari taksi içerisinde alkol alarak seyir eden 4 kişi, iddiaya göre yoldan geçen iki bisikletli şahsı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı darp etti.

Bunun üzerine darp edilen iki bisikletli durumu devriye gezen polis ekiplerine bildirdi.

Polise saldırdılar…

Ticari taksi polisin yaptığı çalışmayla kısa sürede durdurularak kimlik kontrolü yapılmak istendi. Ancak bu o kadar kolay olmadı. Aracın içerisinde bulunan sürücü N.D. ile yanında bulunan R.K., D.K. ve R.T. polislere tehdit ve hakaret ederek darp etmeye çalıştı.

Bunun üzerine polis ekipleri biber gazı kullanarak alkollü oldukları öne sürülen 4 kişiyi yaka paça gözaltına alarak doktor raporu için Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü.

Hastanede de olay çıkardılar…

4 şahsın yakını olduğu öne sürülen ve olayı duyarak acil servise gelen C.K. isimli şahıs da yaşananlara tepki göstererek arbede çıkardı ve polise vurmaya kalktı.

Bunun üzerine toplam 5 kişi gözaltına alınarak karakola götürüldü. işlemlerinin arından bugün adliyeye sevk edilen D.K., R.K. ve C.K. isimli üç kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ehliyete 2 yıl el konuldu…

Öte yandan ticari taksi sürücüsü N.D.’nin ikinci kez alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine 2 yıl el konularak 2 bin 254 TL para cezası kesildi.

Ayrıca SRC belgesinin de olmadığı tespit edildi. Ticari taksi de trafikten men edildi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.