DOLAR 32,5878 0.34%
EURO 34,8461 0.28%
ALTIN 2.506,540,91
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21047191,70%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…
2446 okunma

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

ABONE OL
06/07/2022 10:36
ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/23NeTedCPw0

Düzceli şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal’ın naaşı memleketi Düzce’nin Gölyaka ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

Düzce, şehidini son yolculuğuna uğurladı. Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal’ın naaşı öğle saatlerinde Düzce’ye getirildi.

Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçakla Cengiz Topel Askeri Havaalanı’na getirilen şehidin naaşı, ailesi, yakınları ve Donanma Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kocaeli Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kocaeli Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ile diğer askeri ve mülki erkan tarafından karşıladı.

Türk bayrağına sarılı şehidin naaşı, uçaktan tören mangasınca alınarak Düzce Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracına omuzlarda taşındı.

Şehidin naaşı, kara yolu ile getirildiği memleketi Düzce’de Anadolu Otoyolu Gölyaka gişelerinde, Düzce Valisi Cevdet Atay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Naci Akkaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan tarafından karşılandı.

Türk bayrağına sarılı şehidin naaşı, Gölyaka Devlet Hastanesi morguna alındı.

Şehit Bal için ikindi vakti askeri tören düzenlendi. Şehidimizin cenazesine Düzce protokolü ve binlerce vatandaş katılırken, devlet erkanı da çelenk gönderdi.

Törenin ardından kılınan cenaze namazı sonrası Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal’ın naaşı dualarla Bakacak Köyü Mezarlığı’nda defnedildi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.