Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, Düzce’de katıldığı bir internet TV programında birçok soruya yanıt verirken, Okan Yanmaz belediyeciliği hakkındaki sorulara verdiği cevaplarda eleştiri oklarını Abitaş’tan maaş alan MHP’li meclis üyelerine yöneltti.
Abitaş’tan maaş alan meclis üyeleri Şenol Yazgan, Sinan Akın ve Hanife Pazvant Tetik’ten Şenol Yazgan daha sonra belediye başkan yardımcısı olmuş, diğer iki meclis üyesi Sinan Akın ve Hanife Pazvant Tetik, yapılan haberler üzerine geçtiğimiz günlerde Abitaş’taki işlerinden istifa etmişlerdi.
Meclis üyelerinin maaşlarıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen soruyu da yanıtlayan Sarıoğlu, ”maaşlarını geri ödesinler” dedi.
Alınan maaşların derhal iade edilmesini isteyen Sarıoğlu, bu konuyla ilgili olarak yapılacak olan müfettiş incelemesi sonucunda meclis üyelerine zimmet çıkabileceğini söylerken, ”Madem istifa ettiler o halde aldıkları paraları iade etsinler” dedi.
‘Devlet parasını kimsede bırakmaz’
‘Bu durum kanuna aykırı’ diyen Sarıoğlu, incelemeler sonunda olumsuzlukların meclis üyelerinin karşısına çıkacağını ifade ederek, ”Meclis üyeleri Abitaş’ta hangi görevi yaptılar. Hangi sıfatla maaş aldılar. Devlet parasını kimsede bırakmaz. Kendilerine zimmet çıkar. Kimsenin ceza almasının peşinde değiliz” dedi.
.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26521 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15403 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9723 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9288 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9141 kez okundu