DOLAR 32,3732 0.14%
EURO 35,1568 -0.12%
ALTIN 2.322,610,17
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22954932,50%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ŞAFAK ENGİN HASTANEDEKİ SKANDAL HIRSIZLIĞIN İZİNİ SÜRDÜ
3866 okunma

ŞAFAK ENGİN HASTANEDEKİ SKANDAL HIRSIZLIĞIN İZİNİ SÜRDÜ

ABONE OL
27/04/2023 15:25
ŞAFAK ENGİN HASTANEDEKİ SKANDAL HIRSIZLIĞIN İZİNİ SÜRDÜ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın etkili sosyal medya aktivistlerinden Şafak Engin, toplumsal yaralardan birine daha parmak bastı. Sosyal konulara olan duyarlılığıyla tanınan Engin, Akçakoca Devlet Hastanesinde yaşanan bir hırsızlık olayını gündeme getirerek sorumluların hesap vermelerini istedi.

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sorularını yetkililere yönelten Şafak Engin’in yazdığı metin ise şu şekilde:

”Akçakoca Devlet Hastanesi çalışanı Aysel ve yardımcısı Ahmet. Bundan yaklaşık 15 ay önce ameliyathaneden cihaz çalınıyor. Araştırdığıma göre 100.000 dolar ve üstü fiyatı var deniliyor. Siz bu konuyu neden örtbas ettiniz? Neden emniyete bildirmediniz?

Sonay’dan önceki başhekim ayrılmadan 2 ay önce hırsızlık yaşanıyor ve 3 ay bu cihaz olmadığı için ortopedi doktorumuz diz ameliyatı yapamıyor. Yine hastanemiz ameliyatlar olmadığı için yaklaşık 400 bin lira zarara uğruyor.

Sonay sonrasında İstanbul’dan bu cihazı getirtiyor ve ameliyatlar başlıyor. Burada Sonay’a teşekkür ediyorum. Ayrıyeten Aysel senden önceki müdür Mustafa’yı gönderdiğimizde seninle ne konuştum. Yanımızda Ayşe Kara da vardı. Suratına karşı söyledim. Mustafa gibi yapacaksan beni karşında bulursun dedim. Sen beni ciddiye almadın, şimdi ceremesini Ahmet ile beraber çekeceksiniz.

Aşağıdaki sorularıma cevap vermenizi bekliyorum.

1- Neden personellere Sonay ile birlikte hastanenin açıklarını kimseye söylemeyeceksiniz diye imza attırdınız? Hastane kozmik oda mı?

2- Hastanede hizmetli kadrosunda bir personele neden taviz veriyorsunuz? Eve gidip gelirken neden ambulansı kullanıyor?  Mesai saatlerine neden uymuyor?  Bu personelin özelliği nedir?

3- Hastanenin her odasında ketılların (su ısıtıcısı) işi ne? Acil’de tost makinesinin işi ne? Elektrik faturası ne kadar geliyor?.. Bunu açıklayınız.

5- Jeneratöre ne kadar fatura kesildi? Düzce’de jeneratör firmaları varken neden Ankara sirmasıyla periyodik bakımları için anlaştınız? Jeneratör arıza yaptığı zaman Ankara’daki firma 30 dakikada nasıl gelecek? Bunun amacı nedir, bunu da açıklayın.

Sonrasında alım satım için sorularım olacak, bunlara da kendinize hazırlayın. Sevgilerimle.”

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.