DOLAR 32,5715 0.09%
EURO 35,0123 0.48%
ALTIN 2.430,510,32
BIST 9.784,010,64%
BITCOIN 2082407-4,10%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • SİYASET
  • Saadet Partisi İlçe Başkanı Atıcı, katıldığı canlı yayın programında siyasi gündemi değerlendirdi
581 okunma

Saadet Partisi İlçe Başkanı Atıcı, katıldığı canlı yayın programında siyasi gündemi değerlendirdi

ABONE OL
13/03/2021 13:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisinin son ilçe kongresinde Akçakoca ilçe başkanlığına seçilen genç siyasetçi Özkan Atıcı, Akçakoca Web TV. stüdyolarında katıldığı canlı yayın tartışma programında sorulan tüm sorulara içtenlikle açıklamalar yaptı. Atıcı’nın yaptığı açıklamalarda, hoşgörü ve nezaket ölçülerine gösterdiği azami dikkat izleyenlerden tam not aldı.

Akçakoca Web TV. moderatörü Tuncay Top’un ulusal ve yerel ölçekte gündemi meşgul eden tüm konularda kendisine yönelttiği soruları hazırcevap bir donanımla yanıtlayan Atıcı’nın, diğer siyasi partiler ya da yöneticileriyle ilgili konularda nezaketi elden bırakmayan hitap tarzı, Akçakoca’da kavga ve kutuplaştırma dilinden uzak siyasetçi profilinin ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkardı.

Atıcı’nın üslubu ve kullandığı ölçülü dil, son dönemlerde kavga dilini sıkça kullanan siyasetçilerin aksine, yapıcı ve birleştirici siyaset insanı olmanın ne kadar özlenen bir şey olduğunu gösterdi.

SP İlçe Başkanı Atıcı, diğer yerel siyasetçilerimizin üzerine pek eğilmedikleri konularda da duygularını açık yüreklilikle ifade etti. Bir iki toplantı sonrası uzun zamandır bir araya gelmeyen ilçe başkanlarının yeniden toplantılar yaparak ilçenin ortak paydasını oluşturan meseleler etrafında istişare etmesi, Akçakoca kamuoyunun da beklentisi iken, Atıcı’nın bu konuya gösterdiği ehemmiyet ve bu toplantı çağrısı için sorumluluk alacağını ifade etmesi Akçakocalıların takdiriyle karşılandı.

Yine belediye konusunda kendisine soru yöneltildiğinde mevcut belediyeye destek olmaktan söz eden Atıcı’nın, kendi partilerinin hazırladığı çeşitli projeleri aktarması ve bu projelerle ilgili belediyeye yardımcı olacaklarını söylemesi, kendilerinin Akçakoca sevgisinin sözde değil özde bir sevgi olduğunu, Akçakoca’nın ve ilçe halkının kazanımlarını küçük siyasi kazanımlardan daha önemli bulduklarını gösterdi.

Gençlik yıllarından itibaren Milli Görüş hareketi saflarında siyaset yapan ve ahlak – maneviyat düsturunu yaşamının olduğu kadar siyaset tarzının da temel çizgisi haline getiren ilçe başkanı Atıcı’nın kullandığı nezaket dili, son dönemde siyasetin üstüne karabasan gibi çöken pejoratif dilin aksine daha yapıcı bir dilin kullanılmasının mümkün olduğunu gösterdi.

Tartışma programında sergilenen duruş, samimiyet, donanım ve ölçülü olma ekseninde değerlendirildiğinde, Özkan Atıcı’nın şahsında Akçakoca siyasetinin önemli bir yönetici figürü kazandığını söylemek mümkün. Kim bilir belki zamanla Akçakoca seçmeni bu genç siyasetçi figürüne ilçeyi yönetme yetkisini de verir.

Haberin videosu:

https://www.facebook.com/akcakoca.webtv.1/videos/473139707155426

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.