DOLAR 32,5427 0.25%
EURO 34,8111 0.16%
ALTIN 2.493,941,30
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20643545,57%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

PERSONEL DAİRE BAŞKANI HEMŞİREYİ YUMRUKLADI
2506 okunma

PERSONEL DAİRE BAŞKANI HEMŞİREYİ YUMRUKLADI

ABONE OL
26/11/2021 15:28
PERSONEL DAİRE BAŞKANI HEMŞİREYİ YUMRUKLADI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de sağlıkta şiddet bitmiyor. Üstelik son utanca yol açan kişi Düzce Üniversitesi’nde görevli üst düzey bir yetkili çıktı. İddiaya göre; sabah saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran Personel Daire Başkanı Mehmet Kütük, kendisiyle ilgilenilmediğini iddia ederek, sağlık çalışanlarına küfürler yağdırarak bir hemşireye yumrukla saldırdı. Darp edilen hemşire Kütük’ten şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzce’de şiddet çirkin yüzünü bu kez Düzce Üniversitesi Hastanesi’nde gösterdi. Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı Personel Daire Başkanlığı’nın yönetimi üstlenen kişi, iddiaya göre; örnek olması gereken yerde kendi personeline şiddet uyguladı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI BÜYÜK KORKU YAŞADI

Olay sabah saat 09:00 sıralarında Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde yaşandı. Göğüs ağrısı şikayetiyle acil servise gelen Düzce Üniversitesi Personel Daire Başkanı Mehmet Kütük, acil hastanın ilk değerlendirmesinin yapıldığı triaj alanını es geçip kırmızı alana gitti. Buradaki sağlık görevlileri kendisinden ilk önce triaj alanına gitmesini istedi. Bu duruma sinirlenen Kütük’ün kendisini iyi hissetmediği fark eden bir hemşire hemen soluğu yanında aldı. Ancak iddiaya göre acil servis çalışanlarına küfürler yağdırmaya başlayan Kütük, bununla da yetinmeyip yardımcı olmak için yanına gelen hemşireye yumruk attı. Bir anda ortalığın karıştığı acilde, sağlıkçılar büyük korku yaşadı. İhbar üzerine güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği olayın ardından darp edilen hemşire ve diğer çalışanlar Personel Daire Başkanı Mehmet Kütük’ten şikayetçi oldu.

REKTÖRLÜK NEDEN SESSİZ?

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nün kuruma bağlı bir birimi yöneten Mehmet Kütük hakkında soruşturma başlatıp başlatmadığı henüz bilinmezken, her olumsuz durumda açıklama yapmayı görev edinen rektörlük makamının sabah saatlerinden yaşanan bu yüz kızartan olayla ilgili neden sessizliğe büründüğü tartışma konusu oldu.

TÜRK SAĞLIK-SEN AÇIKLAMA YAPACAK

Öte yandan Türk Sağlık-Sen Düzce Şubesi tarafından saat 16:30 üniversite hastanesi acilinin önünde bu çirkin olayla ilgili basın açıklaması yapılacağı öğrenildi. Öncü Haber’e konuşan Sendikan Başkanı Ekrem Çavuş, bir kez daha sağlık çalışanlarının şiddete maruz kalmasının sorunun geldiği acı noktayı gözler önüne serdiğini vurgularken, bu utanca sebep olan kişiyi şiddetle kınadıklarını ifade etti.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.